Închide meniul

Ovidiu Burcă, înainte de Rapid – Dinamo: „Consider că jucătorii pe care-i am sunt cei mai buni!” Ce a spus de Bergodi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 august 2023, 18:10

Reclamă
Ovidiu Burcă, înainte de Rapid – Dinamo: „Consider că jucătorii pe care-i am sunt cei mai buni! Ce a spus de Bergodi

Ovidiu Burcă, înainte de Rapid - Dinamo

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo / Profimedia

Ovidiu Burcă a avut un discurs echilibrat înainte de Rapid – Dinamo. Antrenorul dinamoviştilor a spus că jucătorii săi sunt „cei mai buni.” Totuşi, Burcă a admis că Rapid ar eo echipă foarte bună şi a lăudat investiţiile făcute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Burcă l-a lăudat şi pe Cristiano Bergodi, despre care a spus că a implementat o filosofie de joc la Rapid.

Ovidiu Burcă, înainte de Rapid – Dinamo

„Cred că fotbalul românesc are nevoie de aceste meciuri, am văzut că este sold-out. Ne va aștepta un meci cu foarte multă încărcătură, Rapid este clubul care a investit cel mai mult, cred eu, în ultimii ani. Atât în infrastructură, cât și în lotul de jucători.

Cred că fac o treabă foarte bună, sunt pe un drum foarte bun. Au schimbat și antrenorul, Cristiano a venit și a așezat echipa după o perioadă care l-a costat puțin să-și impună filosofia de joc.

Deja se vede mâna antrenorului, au o identitate foarte clară de joc și ne va aștepta un meci foarte dificil. Cred că suntem și noi pe un drum bun, sperăm mâine să fim la cel mai bun nivel. Cred că asta nu trebuie să mă întrebați pe mine, eu sunt subiectiv și consider că jucătorii pe care-i am sunt cei mai buni. 

Reclamă

Aș putea fi subiectiv dacă v-aș spune ceea ce cred. Eu ca specialist nu pot să fac astfel de evaluări, oamenii din afară le pot face. Eu cred în calitatea jucătorilor mei. Cred că mă vor primi destul de bine, relația mea cu Rapidul a fost una destul de complicată. Am plecat de mult de acolo și oamenii cred că și-au dat seama de lucrurile bune pe care le-am făcut acolo”, a spus Ovidiu Burcă înainte de Rapid – Dinamo.

Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi înainte de Rapid – Dinamo

Lovitură grea primită de Cristiano Bergodi chiar înainte de derby-ul Rapid – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1, care va fi vineri, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul giuleştenilor a aflat că nu se va putea baza chiar pe golgheterul Ligii 1, Marko Dugandzic.

Atacantul croat a înscris 6 goluri în această stagiune, dar are probleme medicale şi nu va putea juca împotriva „câinilor”. Dugandzic era în mare formă înainte de a se accidenta în victoria spectaculoasă obţinută cu FC U Craiova 1948. Marcase din penalty, în minutul 21, dar a fost înlocuit la pauză cu Albion Rrahmani.

Reclamă 4 / 0/3

ugandzic a făcut un RMN şi a aflat că are o leziune musculară. Nu este vreo accidentare gravă, dar în ultimele zile nu s-a putut antrena alături de echipă. Astfel, antrenorul Rapidului a decis să nu îl forţeze împotriva lui Dinamo.

În condiţiile date, Rrahamni va fi titularizat în premieră la Rapid. Atacantul kosovar s-a făcut remarcat la debut şi a înscris o „dublă” de senzaţie în poarta Craiovei lui Mititelu. A prins şi echipa etapei!

La finalul campinatului vreau să fim pe primul loc. Am înscris două goluri şi sunt foarte fericit. Golurile le dedic familiei şi le spun că sunt foarte fericit. Fanii sunt incredibili, e şi presiune. Dugandzic e prietenul meu, nu contează cine joacă, important e ca echipa să câştige„, a spus Rrahmani la finalul partidei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și