Închide meniul

Preţuri prohibitive la Hermannstadt – Dinamo! Fanii s-au revoltat: „Doamne fereşte. Nu v-ar fi ruşine”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 13:16

Reclamă
Preţuri prohibitive la Hermannstadt – Dinamo! Fanii s-au revoltat: „Doamne fereşte. Nu v-ar fi ruşine

Jucătorii lui Dinamo se bucură după un gol cu CFR Cluj / SportPictures / Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES via Hepta

Preţuri prohibitive la Hermannstadt – Dinamo! Fanii sibienilor s-au plâns de preţul mare al biletelor. Un bilet la Peluza Nord costă 50 de lei, în timp ce unul la tribuna 1 costă 100 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Facebook, mai mulţi fani ai echipei sibiene s-au revoltat şi le-au transmis conducătorilor că nu vor mai merge la meciurile lui Hermannstadt.

Preţuri prohibitive la Hermannstadt – Dinamo!

Cel mai ieftin bilet la meciul Hermannstadt – Dinamo costă 45 de lei, fiind doar pentru copiii care stau în Family Zone.

Preţurile biletelor la Hermannstadt – Dinamo:

”Doamne ferește, ce prețuri puteți sa puneți… nu v-ar fi rușine…”, ”Să sperăm că revin la prețurile normale după această serie de „derby”-uri. Altfel, cred că ne-au pierdut pe mulți”, ”Mai bine mergem la teatru, 30 lei bilet întreg”, Păi dacă intrăm în play-off atunci să vedeți distracție, când o să jucăm doar cu balaurii.. O să-și rotunjească băieții bugetul”, s-au revoltat fanii pe contul de Facebook al lui FC Hermannstadt.

Iosif Rotariu, dezvăluirea care îi va înfuria pe fanii „câinilor”: „Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo”

Iosif Rotariu a făcut dezvăluirea care îi va înfuria pe fanii „câinilor”. Dorin Rotariu nici nu a luat în calcul să joace din nou pentru Dinamo.

Reclamă

Dorin Rotariu s-a transferat la FCSB, iar fanii lui Dinamo au primit cu dezamăgire această veste.

„Dorin nici nu a luat în calcul un transfer la Dinamo. El e crescut de Poli Timișoara, nu de Dinamo. Nu consider că acum a mers la o rivală. Orice profesionist trebuie să-și facă treaba pe teren.

El a stat mulți ani în străinătate, a fost doar la campioane, și vrea să fie campion. Vrea să facă performanță, iar Dinamo nu e acum la un nivel la care poate face performanță.

Reclamă 4 / 0/3

El a dat totul pentru Dinamo, Dinamo a câștigat bani pe urma lui. Dacă îți faci treaba cât mai bine, totul va fi normal, indiferent de trecut”, a declarat Iosif Rotariu pentru gsp.ro.

Dinamo – CFR Cluj 1-1. „Câinii” lui Ovidiu Burcă, şase meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Pas greşit pentru ardeleni

Ultimul meci al lui Dinamo din Liga 1, cel cu CFR Cluj, scor 1-1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Câinii” lui Ovidiu Burcă au condus la pauză, dar au reuşit să smulgă un singur punct în faţa celor 10.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Disputa a fost una specială pentru alb-roşii, care l-au comemorat pe Cătălin Hîldan. Abdallah a deschis scorul în minutul 10 şi a marcat primul său gol în tricoul lui Dinamo. Gazdele au suferit după pauză, când ardelenii au atacat în valuri.

Daniel Bîrligea a restabilit egalitatea în minutul 58. CFR Cluj nu a putut să mai marcheze o dată şi a ratat şansa să îşi refacă distanţa de un punct faţă de liderul FCSB. Dinamo a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie şi rămâne pe penultimul loc în Liga 1, cu 9 puncte.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 29 de puncte
2. CFR Cluj – 26 de puncte
3. Rapid – 22 de puncte
4. Universitatea Craiova – 22 de puncte
5. Farul – 18 puncte
6. Hermannstadt- 16 puncte
7. Petrolul – 16 puncte
8. Oţelul – 14 puncte
9. FCU Craiova – 13 puncte
10. Sepsi – 12 puncte
11. U Cluj – 12 puncte
12. FC Voluntari – 12 puncte
13. Poli Iaşi – 11 puncte
14. UTA – 10 puncte
15. Dinamo – 9 puncte
16. FC Botoşani – 6 puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și