Închide meniul

Pariul lui Mihai Stoica, în următorul sezon la FCSB: „Mă gândesc la ce a făcut Hagi cu Borza!”

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 10:06

Reclamă
Pariul lui Mihai Stoica, în următorul sezon la FCSB: Mă gândesc la ce a făcut Hagi cu Borza!”

Mihai Stoica, reacţie surprinzătoare după eliminarea lui Sepsi din Conference League

Mihai Stoica, după un meci de pe Arena Naţională / Profimediaimages

S-a aflat care este pariul lui Mihai Stoica, în următorul sezon la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a vorbit despre soluțiile pentru postul de fundaș stânga, dezvăluind că Ricardo Pădurariu îi va face în scurt timp concurență lui Risto Radunovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ricardo Pădurariu este un fundaș stânga de doar 16 ani, care încă nu a debutat la echipa mare a FCSB-ului. Chiar și așa, Mihai Stoica are încredere în potențialul puștiului.

Pariul lui Mihai Stoica, în următorul sezon la FCSB

Mihai Stoica a declarat că Ionuț Panțîru este un jucător care îi poate lua locul lui Risto Radunovic, în banda stângă a defensivei roș-albastre.

De asemenea, MM a amintit pentru acest post și de Ricardu Pădurariu, despre care susține că va fi o soluție în scurt timp la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a amintit de Andrei Borza, care a fost debutat de Gică Hagi în Liga 1 la doar 16 ani, atât cât are acum și Pădurariu.

„Îl avem pe Panțîru, care și-a revenit, e o variantă la Radunovic. E Pantea, care a demonstrat că poate juca stânga și dreapta, iar eu am încredere că Pădurariu, în foarte scurt timp, va fi o soluție.

Reclamă
Reclamă 4

Mă gândesc exact la ce a făcut Gică Hagi cu Borza, iar Pădurariu are aceeași vârstă cu Borza când a început Borza să joace. Eu văd calități foarte, foarte bune la acest copil”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Anunţul făcut de Mihai Stoica

S-a aflat care sunt jucătorii-surpriză din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Mihai Stoica a dezvăluit că şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul lui Elias Charalambous, şi vor fi evaluaţi pe parcursul perioadei de pregătire din această vară.

Mihai Stoica a declarat că nu mai puţin de şapte juniori vor face deplasarea alături de lotul FCSB-ului în cantonamentul din Olanda.

Reclamă

„Noi vom juca în Olanda, nu vom juca cu nicio echipă din Bulgaria, doar să aibă cei de la CSKA un parteneriat cu Anderlecht sau cu PAOK.

Cu Anderlecht s-ar putea să jucăm două reprize de 60 de minute. Vrem să vedem și copiii, vom avea 7 copii în pregătire. Cei de la naționala de tineret vor avea câteva zile libere, n-avea rost să vină și ei în Olanda.

Vor veni cei de la echipa națională mare. Îl avem ca portar pe Alexandru Maxim de 2 metri 02. Vor veni Luca Ciobanu, Ricardo Pădurariu, fundaș stânga, George Gogescu, Mihai Toma și Matei Tănasă, care urmează să facă 18 ani”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

14:54

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog încins după eliminarea României de la EURO 2024

14:16

Gigi Becali, după România – Olanda 0-3: „Trebuia să fie 17-0, s-a bătut Dacia cu Rolls Royce”! Ce schimbări trebuia să facă Edi

13:52

Ionel Ganea a tras concluziile după România – Olanda 0-3: „Trebuia abordat altfel meciul, cu o altă tactică”!

13:02

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

13:01

Scoţienii au luat decizia legată de Ianis Hagi, după meciurile disputate în tricoul României, la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și