Închide meniul

Pariul lui Victor Becali, pentru postul de antrenor la FCSB: „El ar fi cel mai potrivit. Are ceva din Piţurcă”

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2022, 22:49

Pariul lui Victor Becali, pentru postul de antrenor la FCSB: „El ar fi cel mai potrivit. Are ceva din Piţurcă

Victor Becali

Victor Becali/ Hepta

  • Pariul lui Victor Becali pentru postul de antrenor la FCSB
  • Cine îi poate lua locul lui Nicolae Dică

Victor Becali pariază pe Eugen Neagoe, pentru postul de antrenor la FCSB. Agentul de jucători susţine că actualul tehnician de la U Cluj ar fi cea mai bună variantă pentru banca roş-albaştrilor, după plecarea lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe se află pe lista lui Gigi Becali, alături de alte nume precum Ilie Poenaru, Andrei Prepeliţă şi Liviu Ciobotariu. Victor Becali merge pe mâna actualului antrenor de la U Cluj, fiind convins de calităţile sale.

Pariul lui Victor Becali pentru postul de antrenor de la FCSB

Victor Becali l-a comparat pe Eugen Neagoe cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă. Impresarul susţine că antrenorul de la U Cluj se poate impune cu uşurinţă în vestiarul FCSB-ului, având „o mână de fier”.

Reclamă

Totodată, Victor Becali susţine că patronul FCSB-ului ar fi dispus să-i ofere lui Eugen Neagoe o „perioadă de graţie”, în care îşi poate demonstra calităţile.

„Cel mai potrivit ar fi Neagoe, pentru că el e și așa puțin mai mână de (n.r. de fier)… Are ceva din Pițurcă, a și lucrat mult cu el. Nu știu dacă e dificil de negociat cu el. Cu Gigi nu e greu de negociat că dacă își dorește cu adevărat, o rezolvă. Când își dorește el, nu e greu de negociat. Într-un minut te poți înțelege cu el.

Reclamă

Credeți că el s-ar băga dacă ai rezultate? Păi, el se bagă când nu ai rezultate. Trebuie să recunoașteți că el tuturor antrenorilor le-a dat o perioadă de grație”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

Eugen Neagoe, prima reacţie după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB

Eugen Neagoe a oferit prima reacţie, după ce a aflat că Gigi Becali îl vrea la FCSB. Antrenorul de la U Cluj se află pe lista finală a patronul roş-albaştrilor, după plecarea lui Nicolae Dică.

Gigi Becali a vehiculat mai multe nume de înlocuitor pentru Nicolae Dică, iar printre acestea se numără şi Eugen Neagoe. Antrenorul de la U Cluj s-a declarat surprins de cele declarate de patronul de la FCSB, mărturisind că nu are deplină încredere în cuvintele acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

„Gigi vorbește multe, știți cum este el! Eu tocmai am terminat antrenamentul cu jucătorii. Sunt aici, lângă ei, nu pot să vorbesc mai multe”, a declarat Eugen Neagoe, pentru ProSport.

Eugen Neagoe a preluat-o pe U Cluj de la finalul lunii august, după demiterea lui Erik Lincar. În 12 meciuri pe banca arădenilor, antrenorul a obţinut 5 victorii, 4 remize şi 3 înfrângeri, în tate competiţiile.

Gigi Becali s-a hotărât! Ei sunt cei doi antrenori aflați pe lista finală pentru banca FCSB-ului

Gigi Becali s-a hotărât. Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe sunt cei doi antrenori rămași pe lista finală, pentru banca FCSB-ului. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul marți după-amiază, la scurt timp după ce Nicolae Dică a plecat de la cârma vicecampioanei.

Inițial, Gigi Becali a dezvăluit că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt principalii favoriți să-l înlocuiască pe Nicolae Dică la FCSB. Între timp, finanțatorul roș-albaștrilor s-a răzgândit și a precizat că pe lista finală au rămas alți doi tehnicieni din Liga 1: Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, și Eugen Neagoe, de la U Cluj.

Cum amândoi se află sub contract cu alte formații din Liga 1, Gigi Becali va trebui să convingă conducătorii cluburilor respective să-i lase să plece. Becali a anunțat că va lua decizia finală în următoarele ore, după ce va apela la rugăciune.

„Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF