Închide meniul

Patru jucători pot pleca de la Rapid, după numirea lui Cristiano Bergodi! Cine se află pe lista neagră a italianului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 14:15

Patru jucători pot pleca de la Rapid, după numirea lui Cristiano Bergodi! Cine se află pe lista neagră a italianului

Patru jucători pot pleca de la Rapid, după numirea lui Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi, la finalul unui meci / Profimediaimages

Patru jucători pot pleca de la Rapid, în această vară, după numirea lui Cristiano Bergodi. Tehnicianul italian e gata să înceapă curăţenia de vară, şi i-a trecut pe lista neagră pe Florin Ştefan, Andrei Ciobanu, Valentin Costache şi Răzvan Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a preluat-o pe Rapid după plecarea lui Adrian Mutu. „Briliantul” s-a despărţit de giuleşteni, cu doar câteva zile înainte ca trupa de sub Grant să debuteze în noul sezon de Liga 1.

Patru jucători pot pleca de la Rapid, după numirea lui Cristiano Bergodi

Conform gsp.ro, plecarea lui Adrian Mutu ar putea aduce cu sine alte patru plecări de la Rapid. Costache, Ştefan, Ciobanu şi Oaidă s-ar putea despărţi de trupa de sub Grant după venirea lui Cristiano Bergodi.

Toţi cei patru jucători au fost aduşi la Rapid atunci când echipa era antrenată de Adrian Mutu. Ştefan, Ciobanu şi Costache au sosit la trupa giuleşteană în vara trecută, însă nu au confirmat şi astfel pot pleca în această perioadă de mercato.

Ştefan a fost mai mult rezervă la Rapid, în sezonul trecut, postul de fundaş stânga fiind securizat de Junior Morais. Ciobanu nu a impresionat nici în Giuleşti, bifând doar 13 meciuri, fiind de asemenea măcinat şi de accidentări.

Reclamă

Valentin Costache a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj. Mijlocaşul nu a reuşit să marcheze niciun gol în stagiunea precedentă, în cele 24 de meciuri bifate.

Cel de-al patrulea jucător aflat pe lista neagră a lui Cristiano Bergodi este Răzvan Oaidă. Mijlocaşul a ajuns la Rapid în această vară, şi n-a jucat încă în niciun meci oficial pentru trupa vişinie.

Adrian Iencsi a revenit la Rapid: „Este a doua mea casă!”. Va fi secundul lui Cristiano Bergodi

Adrian Iencsi, fostul mare fundaş al giuleştenilor, a revenit la Rapid. În vârstă de 48 de ani, Iencsi va fi secundul lui Cristiano Bergodi.

Reclamă 4 / 0/3

“Revenirea la Rapid înseamnă pentru mine, în primul rând, urmarea carierei profesionale. Lucrând cu un antrenor care are foarte multă experiență, un antrenor care și el, la rândul său, iubește acest club. A mai fost aici și s-a atașat de tot ceea ce înseamnă Rapid. În primul rând, este o gândire a mea din punct de vedere profesional pentru că îmi place foarte mult meseria de antrenor și, cu atât mai mult, revenirea la Rapid înseamnă ceva deosebit pentru mine.

Rapid, cum am spus de foarte multe ori, este a doua mea casă. Rapid pentru mine înseamnă totul. Aici m-am format ca om, m-am dezvoltat mental, m-am dezvoltat din toate punctele de vedere. Am avut o oportunitate foarte mare să am parte de foarte mulți colegi de echipă de la care am învățat ceva. Am avut parte de antrenori care m-au format și, în același timp, de conducători. Mă consider un norocos că am avut și am șansa de a juca în tricoul alb-vișiniu și de a fi iubit de cea mai frumoasă galerie din România și cei mai frumoși suporteri din întreaga țară.

Lucrurile acestea contează foarte mult pentru mine. Mă simt mândru pentru că am în spate o istorie, o tradiție. Am în spate niște amintiri frumoase, trofee câștigate și, întotdeauna, ceea ce mi-a dat Rapid nu am să uit niciodată. Merg în continuare cu încredere și, așa cum am spus mereu, Rapid îmi oferă întotdeauna motivație, entuziasm și încredere în tot ceea ce fac”, a declarat Adi, pentru fcrapid.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și