Închide meniul

Patru schimbări în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Sepsi! Nana Antwi, în premieră în lot

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 19:23

Reclamă
Patru schimbări în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Sepsi! Nana Antwi, în premieră în lot

Patru schimbări în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Sepsi

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

Patru schimbări în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Sepsi. Nana Antwi, fundaşul dreapta transferat în această iarnă, este pentru prima dată în lotul roş-albaştrilor. David Miculescu va bifa primul meci ca titular, în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Sepsi, în etapa a 25-a din Liga 1. Partida se va desfăşura de la ora 20:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Patru schimbări în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu Sepsi

Nana Antwi a primit cartea verde în săptămâna premergătoare duelului cu Sepsi, astfel că fundaşul dreapta se află în lot pentru partida de pe Arena Naţională, din această seară. Cel supranumit de Gigi Becali „Racheta” sau „Vicinius” şi-ar putea face debutul la formaţia roş-albastră.

Pentru duelul cu Sepsi, Elias Charalambous nu s-a putut baza pe serviciile lui Octavian Popescu, fiind accidentat după remiza cu Farul, din etapa trecută. Nici Adrian Şut nu va fi în lotul roş-albaştrilor, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartoanşe galbene.

În defensiva roş-albaştrilor, o singură schimbare s-a efectuat faţă de meciul cu Farul. Valentin Creţu a fost înlocuit de Alexandru Pantea, în flancul drept al apărării.

Reclamă

Faţă de meciul cu Farul, din etapa trecută, patru schimbări s-au produs în primul 11 al roş-albaştrilor: Pantea i-a luat locul lui Creţu, Darius Olaru a revenit în primul 11 şi-l va înlocui pe Adrian Şut, Octavian Popescu, accidentat, va fi înlocuit de Florinel Coman, iar David Miculescu a fost titularizat în locul lui Luis Phelipe.

Darius Olaru a revenit în primul 11 al FCSB-ului, după ce în etapa trecută a fost suspendat. În linia mediană, căpitanul roş-albaştrilor îi va avea alături pe Baba Alhassan şi Mihai Lixandru.

David Miculescu, primul meci ca titular în 2024

În atac, David Miculescu va evolua pe poziţia de vârf împins, fiind astfel înlocuitorul lui Andrea Compagno. Şi Florinel Coman a revenit în primul 11 al liderului Ligii 1, după ce partida cu Farul a început-o ca rezervă. Alexandru Băluţă va evolua în flancul drept al atacului roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Phelipe a fost lăsat pe banca de rezerve pentru duelul cu Sepsi. Gigi Becali a fost nemulţumit de evoluţia brazilianului din duelul cu Farul, astfel că acesta va bifa primul meci ca rezervă la FCSB, de după transferul din această iarnă.

Cum arată echipele de start la FCSB – Farul

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Pandele, Luis Phelipe, Nana Antwi, Ov. Popescu, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Sepsi: R. Niczuly – Oroian, Kecskes, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – Kallaku, C. Matei, Aganovic, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, R. Niczuly, M. Bălașa, Renta, J. Rodriguez, Rondon, Popsa, K. Varga, I. Gheorghe
Antrenor: Bernd Storck

În tur, FCSB a învins-o categoric pe Sepsi, cu scorul de 5-2. Adrian Şut, Darius Olaru, Florinel Coman, Octavian Popescu şi Damjan Djokovic au punctat pentru roş-albaştri, în duelul respectiv.

Gigi Becali, impresionat de Nana Antwi

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Nana Antwi. Patronul de la FCSB a declarat că fundaşul va deveni titular la formaţia roş-albastră, fiind cucerit total de calităţile lui.

Gigi Becali nu concepe ca echipa să înceapă fără Nana Antwi. Patronul de la FCSB spune că fundaşul dreapta este o adevărată „rachetă cosmică”. Dacă linia de atac a fost deja stabilită, FCSB are nevoie ca Pantea, rivalul lui Nana Antwi pe post, să joace pentru a respecta regula U21.

Reclamă

„Nana o să joace pentru că e „rachetă cosmică!” O să vedem cum va fi. O să facem ceva, o şmecherie ceva”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și