Închide meniul

Paul Papp a debutat la Petrolul! Ce a spus despre Mihai Rotaru, după despărțirea de Universitatea Craiova: „A spus că are alte planuri”

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 22:20

Reclamă
Paul Papp a debutat la Petrolul! Ce a spus despre Mihai Rotaru, după despărțirea de Universitatea Craiova: „A spus că are alte planuri

Paul Papp a semnat cu Petrolul Ploiești în această iarnă

Paul Papp a semnat cu Petrolul Ploiești în această iarnă / Profimedia

Paul Papp a debutat la Petrolul Ploiești. Fundașul plecat de la Universitatea Craiova în această iarnă, la ordinul lui Mihai Rotaru, a fost titular în meciul cu Farul, câștigat de echipa lui Gică Hagi cu 2-0, în runda a 26-a din Lig a 1. Papp a fost schimbat în minutul 65 după ce a acuzat crampe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papp a recunoscut că nu se află la nivelul pe care și-l dorește. Stoperul de 33 de ani nu mai jucase de 6 meciuri la formația din Bănie.

Paul Papp a debutat la Petrolul! Ce a spus despre Mihai Rotaru, după despărțirea de Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a făcut o „curățenie” uriașă la Universitatea Craiova în această iarnă. Printre jucătorii care și-au reziliat contractele cu formația antrenată de Eugen Neagoe se numără și Paul Papp.

Jucătorul cu 19 selecții la naționala României a dezvăluit că a rămas în relații bune cu Mihai Rotaru, în ciuda faptului că patronul Universității Craiova i-a forțat plecarea de la echipă.

„Nu sunt la nivelul pe care îl vreau eu. Îmi lipsesc meciurile și s-a văzut puțin azi. Am avut crampe prin minutul 65. Am ales să ies pentru că riscam o accidentare. Petrolul m-a dorit, mă simt fericit aici și merg înainte.

Reclamă

(Reporter – Te-au deranjat declarațiile lui Mihai Rotaru?) Nu, nu m-au deranjat. Dânsul a spus că are alte planuri, vrea să întinerească echipa și nu m-au deranjat deloc. Ba chiar ne-am salutat și ținem legătura în continuare.

Am rămas prieteni și nu am de ce să mă supăr. Trebuie să luăm meci cu meci și vom afla unde vom fi la sfârșit”, a declarat Paul Papp, după Farul – Petrolul 2-0, potrivit digisport.ro.

Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul

Paul Papp a avut o declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul Ploiești, în urmă cu două zile. Fundașul „lupilor galbeni” a dezvăluit motivul pentru care a acceptat oferta celor din Ploiești.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a plecat de la Universitatea Craiova, fundașul și-a găsit repede echipă, formația prahoveană fiind interesată de serviciile sale.

„Petrolul m-a dorit foarte mult, m-a dorit de foarte mult timp, de acum vreo două săptămâni…mi-am dat cuvântul că o să vin aici și asta am făcut! Este foarte important să te dorească cineva pentru a avea succes în ceea ce faci.

Pe Budescu îl știu de atâția ani, cred că de vreo 16-17 ani îl cunosc. Știu că își dorește să câștige fiecare partidă, câteodată îți iese, câteodată nu, ca-n fotbal! Mă bucur ca îl am alături de mine. Toți de aici sunt niște jucători și niște oameni extraordinari. Au contat și ei în venirea mea aici.

(n.r. cum sunt duelurile cu alibec?) Cred că va fi un duel care pe care, îmi plac duelurile tari! Îl cunosc foarte bine și sper să am câștig de cauză eu”, a declarat Paul Papp la conferința de presă.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Paul Papp are o cotă de 650.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și