Închide meniul
EXCLUSIV

Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova: „Trebuie să fie un semnal de alarmă! Până la vară, nu vor mai fi plecări!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 februarie 2023, 19:19

Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru epurarea” de la Universitatea Craiova: Trebuie să fie un semnal de alarmă! Până la vară, nu vor mai fi plecări!”

Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Pavel Badea, directorul de la CS Universitatea Craiova, îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova. În această iarnă, formația olteană s-a despărțit de nu mai puțin de șapte jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Papp (Petrolul), Dan Nistor (U Cluj), Eduard Florescu (Botoșani), Ivan Martic (U Cluj – împrumut), Denis Rusu (Gloria Buzău), Marian Danciu (CSO Slatina – împrumut) și Giedrius Arlauskis (reziliere a contractului) sunt cei șapte jucători care au plecat de la Universitatea Craiova, în această iarnă.

Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova

Pavel Badea consideră că plecările în masă, de la Universitatea Craiova, din ultima perioadă, reprezintă seriozitatea și dorința de performanță a celor care conduc formația olteană. Totodată, spune că aceste mutări trebuie să fie un semnal de alarmă pentru jucătorii care nu îndeplinesc cerințele clubului.

„Cred că aceste plecări sunt benefice, nu vreau să fiu rău. Nu pun la îndoială valoarea celor care au plecat, ci doar spun că acele plecări au arătat seriozitatea, dorința de performanță a celor care conduc actualul grup.

Totodată, arată că, în cazul în care nu se îndeplinesc condițiile și cerințele cerute jucătorilor, și ei pot fi schimbați, nu numai antrenorii. Ei sunt jucători valoroși, extrem de importanți pentru fotbalul românesc.

Reclamă

Această schimbare trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toți cei care au rămas, că, dacă ei au plecat, cei care erau titulari de drept, oricui i se poate întâmpla asta, în cazul în care nu face ceea ce îi cere antrenorul.

S-a renunțat la ei pentru că dorința patronului și a antrenorului a fost aceea de a întineri echipa, a da un suflu nou și o altă imagine. Până la vară, nu vor mai fi plecări de jucători”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Dumitru Dragomir a numit favorita din derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Duminică, Universitatea Craiova o va înfrunta, în deplasare, pe rivala FCSB, într-o partidă care contează pentru etapa a 26-a din Liga 1. Meciul este programat de la ora 20:00 și se va desfășura pe stadionul „Arena Națională”

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că FCSB pleacă cu prima șansă în meciul cu Universitatea Craiova.

În același timp, „Oracolul din Bălcești” spune că Farul, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova sunt cele patru echipe care se vor lupta la titlul de campioană. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu va ridica marele trofeu și la finalul actualului sezon.

„În mod normal, amândouă sunt în formă și convingerea mea este că prima șansă o are Steaua (n.r. FCSB). Domne’, prima șansă o au cei care joacă acasă. Numai că la fotbal nu există neapărat prima șansă, nu vedeți ce se poate înâmpla? Aseară (n.r. marți), Bayern o bate pe PSG, iar PSG a avut cel puțin patru ocazii în a doua repriză. Fotbalistic, prima șansă o are Steaua.

La campionat, se vor bate patru echipe și, ca întotdeauna, va câștiga CFR. Nu o includ pe Rapid aici, cu toate că ei au avut un parcurs peste valoarea echipei, un parcurs foarte bun”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări
  • Pavel Badea îl felicită pe Mihai Rotaru pentru „epurarea” de la Universitatea Craiova
  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și