Închide meniul

Pe ce post va juca la FCSB noul favorit al lui Gigi Becali! Anunțul lui Mihai Stoica: „Acolo îi vine cel mai bine!”

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 13:13

Reclamă
Pe ce post va juca la FCSB noul favorit al lui Gigi Becali! Anunțul lui Mihai Stoica: Acolo îi vine cel mai bine!”

Pe ce post va juca la FCSB noul favorit al lui Gigi Becali

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

S-a aflat pe ce post va juca la FCSB noul favorit al lui Gigi Becali. Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Lixandru va evolua pe poziția de închizător, după ce a intrat în vizorul patronului echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru a fost titular pentru prima dată la FCSB în ultimul meci de Liga 1, cu Sepsi. Acesta a evoluat pe postul de fundaș central, în locul lui Joyskim Dawa.

Pe ce post va juca la FCSB noul favorit al lui Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat recent că Mihai Lixandru va fi noul titular de la FCSB, și-i va scoate din primul 11 pe Damjan Djokovic și pe Ovidiu Popescu. În acest context, Mihai Stoica a dezvăluit și postul pe care Lixandru va evolua.

Jucătorul revenit la formația roș-albastră la începutul sezonului va evolua pe poziția de închizător, urmând să împartă linia de trei de la mijlocul terenului cu titularii indiscutabili, Adrian Șut și Darius Olaru.

„Lixandru joacă trei poziţii, stoper, închizător, inter. Acum a jucat inter. E închizător. Acolo îi vine cel mai bine. Inter trebuie să schimbe ritmul, inter e Olaru”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Lixandru a evoluat și în partida din Cupa României, dintre FCSB și FC Bihor. La momentul respectiv, jucătorul a evoluat pe poziția de inter.

După meciul cu Sepsi, Gigi Becali s-a declarat încântat de Lixandru, cu care speră să dea lovitura și să-l vândă în viitor pe o sumă mare.

„Ia să-l vedeţi voi acum pe Lixandru. Că pe el tot eu l-am văzut un meci şi am zis: ‘Bă, ăsta trebuie să fie fotbalist, trebuie să joace’.

Reclamă 4 / 0/3

Acum e marea întrebare: Djokovic, Ovidiu Popescu sau Lixandru? Trei pe un inter dreapta sau stânga. E bătaie pe postul ăla. Cred că o să merg pe mâna lui Lixandru. Banii contează”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Mihai Stoica, despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Vlad Chiricheş la FCSB. Revenit în această vară la formaţia roş-albastră după 10 ani, Chiricheş nu a apucat să evolueze foarte mult la vicecampioana României.

În ciuda declaraţiilor făcute de Gigi Becali, Mihai Stoica este părere că patronului lui FCSB nu îi pare rău de banii cheltuiţi cu Vlad Chiricheş sau cu alţi jucători care nu joacă.

„Gigi Becali gândeşte cu voce tare la toate emisiunile la care este invitat pe calea undelor.

Sub nicio formă nu e genul care să-i pară rău sau se gândească câţi bani a cheltuit cu Chiricheş şi nu joacă, cu Panţîru şi nu joacă.

Trece la capitolul pierderi, doar că gândeşte cu voce tare. Şi lui îi pare rău că nu joacă, şi lui Chiricheş îi pare rău că nu joacă, tuturor ne pare rău că nu joacă.

Săptămâna viitoare iese pe teren. Cam în 3-4 săptămâni revine. După pauza internaţional. Am spus, la începutul lui noiembrie”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și