Închide meniul

„Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 12:25

Reclamă
Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman

Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB!

Jucătorii de la FCSB / Profimedia

Un cunoscut antrenor român a lansat un atac total la adresa jucătorilor de la FCSB. Este vorba despre Vivi Răchită, care nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre fotbaliștii campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat „la pas” titlul în acest sezon, însă Răchită a atacat o serie de jucători din lotul roș-albaștrilor, care nu au jucat prea mult în actualul sezon de Liga 1.

Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB!

Este vorba despre Nana Antwi, Baba Alhassan, Denis Haruț și Octavian Popescu. Despre cei doi africani, antrenorul a spus că nu pot fi titulari la FCSB. Totodată, Răchită l-a numit „țeapă” pe Haruț și a criticat evoluțiile moodeste ale lui Tavi.

„O să iasă sâmbăt după meci și o să spună că e campionul României. Mai are două meciuri la dispoziție. Radunovici a plecat în țara natală pentru că are o problemă personală. Joci cu Ovidiu Popescu? Se scarpină invers acolo. Joacă cu Panțîru acolo! Să vezi dacă îl poți opri în lot.

S-a demonstrat că ce mai spunem și noi e adevărat. Că Antwi e petardă. Că Baba Alhassan nu are cum să fie jucător de FCSB și de cupe europene. Că Haruț e țeapă. Că Tavi Popescu nu e ceea ce credea Tavi Popescu și că FCSB fără Florinel Coman e ca un cal în trei picioare.

Reclamă
Reclamă 4

De Haruț și-a dat seama aseară. 15.000 de euro pe lună salariul. Despre Antwi? După trei meciuri am zis că nu e rachetă, e petardă. Baba Alhassan? Ce să faci cu el. Pase numai în spate, vorba lui Gigi. Cred că pleacă amândoi la pachet.

Plus că se întoarce Edjouma. Cred că Edjouma este peste Baba Alhassan”, a spus Vivi Răchită, la fanatik.ro.

Vivi Răchită a venit și cu un sfat important pentru Florinel Coman. Acesta a spus că „Mbappe” ar trebui să nu mai joace în acest sezon, pentru a nu se accidenta și pentru a nu rata astfel transferul în Qatar sau prezența la EURO 2024.

Reclamă

„Eu îl sfătuiesc pe Coman să stea liniștit. Sunt campioni, să se bucure, dar să nu joace. u m-aș mai gândi. Dacă Florinel Coman vrea să se transfere și are șansa să se transfere pe bani foarte mulți, să nu facă vreo recidivă și în perspectiva echipei naționale”, a mai spus Răchită.

„Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB!

„Mbappe de România” a fost întrebat despre echipa pe care o susținea în copilările, iar acesta a venit cu un răspuns surprinzător. Florinel Coman a numit-o pe Dinamo, marea rivală a roș-albaștrilor, și a dezvăluit cum a ajuns să țină cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Când eram foarte mic am ținut cu Dinamo, pentru că am fost leigitimat la Luceafărul Brăila și ne-au dus la un meci, la Galați, în Liga 1, cu Dinamo.

M-am dus la stadion cu o ora jumate înainte, la încălzirea l-am văzut pe Claudiu Niculescu, a luat un sac de mingi și le-a pus pe 16 metri și cred că 10-12 minute bătea numai lovituri libere la încălzire.

Și nu doar că le bătea, le punea și unde trebuie, mă uitam așa și spuneam că nu se poate. Asta m-a făcut (n.r. să țină cu Dinamo), l-am văzut cum execută și am zis ”mamă, ce fotbalist, gata țin și eu cu Dinamo”, a spus Florinel Coman, la orangesport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și