Închide meniul

Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1. „Lupii galbeni” au ajuns la 5 victorii în ultimele 6 meciuri! Christian Irobiso şi Gicu Grozvan, eroi pe „Ilie Oană”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 23:25

Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1. „Lupii galbeni au ajuns la 5 victorii în ultimele 6 meciuri! Christian Irobiso şi Gicu Grozvan, eroi pe „Ilie Oană

Petrolul - Botoşani

Jucătorii de la Petrolul, în timpul unei partide / Hepta

Petrolul Ploieşti – Botoşani, meciul din etapa a noua din Liga 1, s-a încheiat cu victoria „lupilor galbeni”, scor 2-1. Trupa lui Nae Constantin ocupă locul al treilea din Liga 1, fiind neînvinsă de şapte runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Irobiso şi Gicu Grozvan au marcat golurile victoriei pe „Ilie Oană”. Pentru moldoveni a redus din diferenţă Shaquill Sno.

Petrolul Ploieşti – Botoşani 2-1

Min. 90+6: Fluier final la Ploieşti! Petrolul a câştigat al doilea meci consecutiv. 

Min. 90+1: GOOOL! Shaquill Sno a redus din diferenţă

Min. 64: GOOOL! Gicu Grozvan a majorat avantajul ploieştenilor. Christian Irobiso i-a pasat decisiv.

Reclamă

Min. 22: GOOOL! Christian Irobiso a deschis scorul pe Ilie Oană.

Min. 1: A început meciul!

PETROLUL PLOIEŞTI: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Huja – Borța, Seto, Dumitriu, Jair, Țicu – Grozav, Irobiso
REZERVE: Moroz, Cebotaru, Pashov, A. Olaru, M. Bratu, Cioiu, Manzala, Tucaliuc, Măzărache
ANTRENOR: Nicolae Constantin

Reclamă 4 / 0/3

FC BOTOȘANI: Pap – Sno, Dican, Boli, Dragu – Ivanov, Perianu, Mussis – Mateus, Camara, Mailat
REZERVE: Ureche, Patache, Țigănașu, Șeroni, Petkovski, Tîrcoveanu, M. Roman, Shahaf, Sylla
ANTRENOR: Mihai Teja

În ciuda poziţiei bune din clasament, Botoşani nu a mai învins de două runde. Pe lângă remiza cu argeşenii, trupa lui Mihai Teja a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-1.

De cealaltă parte, în ultima rundă, Petrolul i-a învins pe cei de la Chindia, scor 3-2. În ultimele şase runde, „Lupii” au mai remizat cu Mioveni şi Sepsi, şi a mai câştigat împotriva celor de la FC U Craiova 1948, Rapid şi U Cluj.

Ultimul duel direct dintre cele duă formaţii a avut loc în 2016. Atunci, Botoşani se impunea clar cu scorul de 4-0, în deplasarea de la Ploieşti. Totodată, ultima victorie a ploieştenilor a avut loc în 2015, scor 2-1.

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş. Câţi bani cere în schimbul fundaşului de 38 de ani, dorit de CFR Cluj şi Universitatea Craiova

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş, după ce fundaşul de 38 de ani a transmis un ultimatum conducerii şi a anunţat că pleacă dacă nu se plătesc salariile restante. „Lupii” ţin cu dinţii de liderul echipei şi au luat o decizie surprinzătoare.

„Am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul!”, a fost anunţul şoc făcut de Tamaş la 24 de ore după victoria galben-albaştrilor cu Chindia, scor 3-2. Dan Petrescu recunoscuse deja că şi-ar dori ca fostul internaţional român să îmbrace tricoul CFR-ului.

Pe fir a intrat Universitatea Craiova, anunţă gsp.ro. Mihai Rotaru ar dori să scape de Paul Papp şi să îl aducă în schimb pe Gabriel Tamal, jucător care a mai fost şi în trecut pe lista de transferuri a oltenilor. Totuşi, şefii Petrolului nu vor să audă de interesul granzilor Ligii 1 şi cer bani în schimbul jucătorului venit în această vară la Ploieşti.

Reclamă

Chiar dacă Tamaş va împlini 39 de ani în luna noiembrie, sursa citată anterior anunţă că „găzarii” îşi doresc să primească 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe fundaş.

Gabi Tamaş s-a impus imediat la nou-promovată şi a fost integralist în toate cele 8 etape din acest sezon. Mai mult, veteranul „lupilor” a înscris şi un gol în remiza cu Sepsi, scor 1-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și