Închide meniul

Petrolul Ploieşti a făcut un transfer de marcă! „Lupii galbeni” şi-au completat staff-ul cu un om care a lucrat cu Diego Simeone

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 17:04

Petrolul Ploieşti a făcut un transfer de marcă! „Lupii galbeni şi-au completat staff-ul cu un om care a lucrat cu Diego Simeone

Petrolul Ploieşti a făcut un transfer de marcă

Carlos Menendez / Facebook Petrolul Ploieşti

Petrolul Ploieşti a făcut un transfer de marcă! „Lupii galbeni” şi-au completat staff-ul cu un om care a lucrat cu Diego Simeone la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Menendez este noul preparator fizic al formaţiei de pe Ilie Oană. În vârstă de 46 de ani, Menendez a făcut parte din departamentul medical al celor de la Real Madrid între 2007 şi 2012.

Petrolul Ploieşti a făcut un transfer de marcă! „Lupii galbeni” şi-au completat staff-ul cu un om care a lucrat cu Diego Simeone

Începând cu anul 2012, Menendez a făcut parte din staff-ul lui Atletico Madrid, ca preparator fizic, alături de celebrul Oscar Ortega. Menendez a fost preparatorul fizic al echipei antrenate de Diego Simeone până în 2020, perioadă în care madrilenii au cucerit La Liga, Cupa Regeleui, Europa League şi au ajuns de două ori în finala Ligii Campionilor.

După despărţirea de Atletico Madrid, Carlos Menendez a fost la Vitoria Guimaraes din Portugalia.

„Spaniolul Carlos Menendez este noul preparator fizic al echipei noastre, urmând să completeze staff-ul tehnic condus de către Florin Pîrvu!

Reclamă

În vârstă de 46 de ani, Menendez are o experiență importantă la nivel înalt. Între 2007 și 2012 a făcut parte din departamentul medical al lui Real Madrid, ocupându-se de recuperarea jucătorilor accidentați, iar mai apoi a fost cooptat în staff-ul lui Diego Simeone, la Atletico Madrid, acolo unde a lucrat între 2012 și 2020 ca preparator fizic, alături de renumitul Oscar Ortega, perioadă în care gruparea iberică a fost campioană a Spaniei, câștigătoare a „Cupei Regelui”, de două ori finalistă a Ligii Campionilor, precum și câștigătoare a UEFA Europa League!

Ulterior, Carlos Menendez a profesat în Portugalia, la Vitoria Guimaraes.

Bun venit, Carlos Menendez!”, au scris cei de la Petrolul Ploieşti, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Petrolul Ploieşti s-a despărţit de cinci jucători la finalul săptămânii trecute

Petrolul Ploieşti a anunţat că s-a despărţit de cinci jucători la finalul săptămânii trecute. Este vorba de Octavian Vâlceanu, Florin Borţa, Cosmin Tucaliuc şi Ricardo Grigore.

Înainte de anunţul venirii lui Carlos Menendez, Petrolul Ploieşti a anunţat şi despărţirea de Carmel Bărbulescu, cel care a făcut parte din staff-ul echipei în perioada 2021-2023. În această perioadă, Petrolul Ploieşti a revenit în prima ligă şi a reuşit să încheie pe locul 8 sezonul recent încheiat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și