Închide meniul

Petrolul – Universitatea Craiova 2-3! Meci nebun pe Ilie Oană. Oltenii au legat două victorii pentru prima oară în 2024

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 februarie 2024, 20:32

Petrolul – Universitatea Craiova 2-3! Meci nebun pe Ilie Oană. Oltenii au legat două victorii pentru prima oară în 2024

Universitatea Craiova - Farul 1-0

Ştefan Baiaram / Profimedia

Petrolul – Universitatea Craiova s-a terminat 2-3, în etapa cu numărul 28 din Liga 1. Echipa lui Petev a condus cu 2-0, dar „lupii galbeni” au restabilit egalitatea la începutul primei reprize. Baiaram a marcat golul victoriei, după ce a reuşit dubla, într-un meci în care Andrei Ivan a ratat un penalty pe final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest succes, Universitatea Craiova a ajuns la 45 de puncte, fiind pe locul 4 după 28 de etape. De partea cealaltă, Petrolul Ploieşti rămâne pe locul 10, cu 35 de puncte, la 3 puncte în spatele ultimului loc care asigură prezenţa în play-off.

Petrolul – Universitatea Craiova 2-3 LIVE TEXT

Update 20:32: Petrolul – Universitatea Craiova 2-3! Echipa lui Petev a legat două victorii penrtu prima oară în 2024.

Min. 90+9: Cartonaş roşu Universitatea Craiova! Ndong a fost eliminat pentru că şi-a lovit un adversar cu cotul.

Min. 83: Petrolul – Universitatea Craiova 2-3! Echipa lui Petev a avut şansa de a majora diferenţa, dar penalty-ul lui Andrei Ivan a fost apărat de Zima.

Reclamă

Min. 58: Petrolul – Universitatea Craiova 2-3! Baiaram reuşeşte dubla şi o readuce îi readuce în avantaj pe olteni. Jucătorul Universităţii Craiova a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a trimis balonul în poartă.

Min. 47: Petrolul – Universitatea Craiova 2-2! Gicu Grozav a egalat cu un şut superb

Min. 45+1: Petrolul – Universitatea Craiova 1-2! Huja a redus din diferenţă în prelungirile primei reprize, cu o lovitură de cap, din corner.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 40: Petrolul – Universitatea Craiova 0-2! După o cursă foarte bună a lui Markovic, Baiaram a primit în careu şi l-a învins pe Zima, cu şansă.

Min. 32: Petrolul – Universitatea Craiova 0-1! Markovic a deschis scorul după ce Mitriţă i-a pus mingea pe cap! Asisst superb al lui Mitriţă, finalizare perfectă a lui Markovic.

Min. 27: Universitatea Craiova e aproape de gol după un corner bătut de Mitriţă. Portarul Zima a reuşit să prindă cu emoţii balonul înainte ca un jucător al Universităţii Craiova să reia spre poartă

Min. 1: A început partida!

Petrolul (3-4-3): Zima – L. Dumitriu, Papp, Meijers (cpt), Huja – L. Dumitriu, Jair, Diomande, Hanca – Musi, Irobiso, G. Grozav
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Garutti, Radu, Takayuki Seto, Bratu, Jyry, Dumitrache, D. Paraschiv, Berisha, Răducan
Antrenor: Florin Pârvu

Universitatea Craiova (4-3-3): L. Popescu – Căpățână, Maldonado, Screciu, Ndong – A. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, A. Mitriță
Rezerve: Goga, Vlădoiu, Badelj, Zajkov, R. Silva, Kozulj, Soiri, Mekvabishvili, Blesa, Kozulj, Câmpanu, A. Ivan, Danciu
Antrenor: Ivaylo Petev

Stadion: Ilie Oană
Arbitru: Coza Ionuţ (Cernica). A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Vodă Alexandru (Alba Iulia)
Arbitru VAR: Haţegan Ovidiu (Arad). Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Reclamă

Alex Mitriţă a tremurat pentru victoria cu Voluntari: „Am avut emoţii foarte mari în prelungiri! Aveam nevoie de cele 3 puncte”

Alexandru Mitriţă a tremurat pentru victoria cu Voluntari. Echipa lui Petev a câştigat pe final partida cu ilfovenii şi a trecut pe locul 4 în clasament. Baiaram şi Maldonado au marcat golurile victoriei pentru olteni.

Universitatea Craiova a ajuns pe locul 4 în Liga 1, cu 42 de puncte. Oltenii sunt la 6 puncte în spatele Rapidului şi celor de la CFR Cluj. În prelungirile partidei, Adrian Cojocaru a acordat un penalty pe care l-a anulat după ce a revăzut faza pe monitor.

„Importante sunt cele 3 puncte, chiar dacă jocul a fost echilibrat. Aveam nevoie de victorie, nu conta cum am obţinut victoria. Ne menţinem acolo sus. Nu vreau să mă gândesc dacă suntem în playoff. Dacă nu facem o figură frumoasă la Petrolul, degeaba am câştigat în această seară. Am avut mari emoţii, nu credeam că se poate întâmpla iar la noi aşa ceva. Nu a fost contact din ce am văzut”, a spus Alexandru Mitriţă la digisport.ro.

Universitatea Craiova – FC Voluntari 2-1

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalty în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, şi au reuşit să egaleze în minutul 54, tot după un penalty. Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu şi Robert Popescu a egalat pentru Voluntari.

Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82. Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia şi CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și