Închide meniul

Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 martie 2024, 23:35

Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!

Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Ovidiu Popescu nu va evolua în partida pe care „roş-albaştrii” o vor disputa duminică, la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – FCSB e duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. „Roş-albaştrii” vin după o victorie acasă, cu Sepsi, cu 2-1.

Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!

Şi Farul a câştigat în prima etapă din play-off. Constănţenii i-au învins, în deplasare, pe giuleşteni, cu 2-1.

Potrivit fanatik.ro, Ovidiu Popescu s-a accidentat şi e în pericol să nu mai evolueze în niciun meci al FCSB-ului din acest sezon.

Sursa citată notează că Ovidiu Popescu a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului de după meciurile internaţionale. Jucătorii care au fost la echipa naţională li s-au alăturat colegilor de la FCSB la baza din Berceni. Ovidiu Popescu nu a fost însă prezent. El urmează să facă investigaţii pentru a se afla cât de gravă este accidentarea.

Reclamă

Cotat de site-ul transfermarkt.com la 700.000 de euro, Ovidiu Popescu îşi încheie contractul cu FCSB în această vară. Rămâne de văzut dacă el va continua la „roş-albaştri”.

Ovidiu Popescu a fost titular cu Sepsi, jucând pe postul de fundaş dreapta, dar a fost înlocuit la pauză cu Valentin Creţu.

FCSB e lider autoritar în Liga 1. „Roş-albaştrii” au 7 puncte avans faţă de Universitatea Craiova şi Rapid, care se află pe locurile 2 şi 3 în Liga 1. FCSB are 8 puncte avans faţă de CFR Cluj, care e pe poziţia a 4-a în campionat. Farul e pe 5, cu 25 de puncte, cu 10 mai puţine decât liderul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”

Mihai Stoica a anunțat cine îi poate lua locul de titular la FCSB lui Ștefan Târnovanu. MM a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Udrea, un tânăr goalkeeper din lotul roș-albaștrilor, care îi amenință postul lui Târnovanu.

Ștefan Târnovanu este titular indiscutabil la FCSB. Acesta a fost însă criticat de Gigi Becali după derby-ul pierdut cu Rapid, în care a încasat patru goluri.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Mihai Udrea. MM a declarat că portarul de 22 de ani este într-o formă de zile mari la antrenamente, fiind genul de portar căruia îi marchezi cu greu.

E un băiat excepţional. Culmea…De ce râdeam: pentru că a făcut un antrenament azi (n.r. miercuri)… senzaţional! Au fost unele… Câteodată există câte un portar la antrenamente, competiţii, care te scoate din minţi, că eşti adversarul lui şi nu poţi să îi dai gol.

Cam aşa a fost azi Udrea. Se mai întâmplă şi din astea”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Mihai Udrea nu a evoluat în niciun meci la FCSB, în acest sezon. Rezerva lui Ștefan Târnovanu este Andrei Vlad, cel care a bifat doar câteva meciurui. Udrea a fost crescut în academia roș-albaștrilor, iar de-a lungul anilor a mai fost împrumutat la formații precum Unirea Constanța sau Viitorul Tg. Jiu.

Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica

Denis Alibec este aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Atacantul naţionalei României a primit propunerea, în direct, imediat după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Reclamă

După ce a câştigat titlul cu Farul, Alibec a semnat cu Muaither SC. 800.000 de euro primeşte pentru cele 8 luni de contract. Înţelegerea lui expiră în această vară, chiar înainte de EURO.

Totuşi, sezonul în Qatar se termină la finalul lunii viitoare, motiv pentru care Mihai Stoica l-a anunţat că poate oricând să se pregătească la baza din Berceni a FCSB-ului.

E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi.

Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios.

Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și