Închide meniul

„Pleacă Darius Olaru de la FCSB?” Răspunsul dat imediat de Bănel Nicoliţă: „Cine va plăti, nu va regreta!”

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 18:21

Reclamă
„Pleacă Darius Olaru de la FCSB? Răspunsul dat imediat de Bănel Nicoliţă: „Cine va plăti, nu va regreta!

"Pleacă Darius Olaru de la FCSB?" Răspunsul dat imediat de Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu/ AntenaSport

„Pleacă Darius Olaru de la FCSB?” este întrebarea la care Bănel Nicoliţă a oferit imediat răspunsul. Fostul internaţional consideră că preţul pe care Gigi Becali i l-a stabilit lui căpitanului roş-albaştrilor este unul corect, iar echipa care va plăti această sumă în schimbul său nu va regreta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost dorit de Monza în această iarnă, însă Gigi Becali nu este dispus să renunţe la mijlocaşul său. Căpitanul de la FCSB traversează un sezon de vis şi este golgheterul la zi al campionatului, cu zece goluri marcate.

„Pleacă Darius Olaru de la FCSB?” Răspunsul dat imediat de Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliţă consideră că Gigi Becali nu va renunţa la vedetele sale, Darius Olaru şi Florinel Coman, până când FCSB nu va câştiga campionatul. Fostul internaţional a declarat că patronul roş-albaştrilor vrea să-şi îndeplinească visul suprem, acela de a-şi vedea echipa calificată din nou în grupele Champipons League.

Bănel Nicoliţă a mai declarat că FCSB este capabilă să se califice în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, însă a subliniat că drumul până în grupe va fi unul extrem de dificil.

„(N.r. Pleacă Darius Olaru şi Florinel Coman de la FCSB) Sunt sigur că Gigi Becali nu renunţa la ei, până nu va câştiga campionatul şi până nu va intra în grupele Champions League. Este visul lui şi al suporterilor, aşteptăm de mulţi ani, nu ştim cum e să te bucuri. Anul viitor va fi al nostru.

Reclamă

(N.r. Despre Darius Olaru) Are un an de senzaţie, a demonstrat că îşi merită banii. Este un preţ bun, cine va veni şi va plăti, nu va regreta. (N.r. Îl sfătuieşti pe Coman să rămână până după EURO 2024) Nu sunt în măsură să spun asta. Trebuie să te pui şi în sufletul lui, îşi doreşte de mult să plece. Şi mai ales dacă e vorba de mulţi bani, e greu să rămâi. Dacă tu ai salariu de 30.000 de euro şi te duci cu un salariu de 100.000 de euro, e greu să renunţi.

„FCSB se poate califica în grupele Champions League!”

Dar sper să rămână până în vară, să câştige campionatul, şi cu siguranţăă va prinde un contract cum îşi doreşte el, e un jucător care merită, a demonstrat şi la echipa naţională şi la club. Munceşte foarte mult, după muncă vine şi răsplata. Preţul pe care îl cere nea Gigi e unul corect.

(N.r. Poate FCSB să se califice în grupele Champions League) Eu îmi doresc din toată inima, o văd pe FCSB în stare să intre în grupele Champions League. Nu va fi uşor, vor avea mulţi paşi grei de făcut. Vom vedea ce jucători vor veni, cine va pleca, dacă va câştiga campionatul”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul italienilor despre plecarea lui Darius Olaru de la FCSB

Anunţul italienilor despre plecarea lui Darius Olaru de la FCSB. Presa din Italia a scris despre interesul celor de la Monza pentru căpitanul roş-albaştrilor, pe care îl caracterizează ca fiind un jucător polivalent.

„Monza este mereu foarte atentă și vigilentă pe piața externă, unde recent s-a răspândit vestea unui puternic interes din partea roș-albilor pentru un mijlocaș de echipă națională.

Este vorba de Darius Olaru, în vârstă de 25 de ani, de la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB), adevăratul golgheter al sezonului de SuperLiga de până acum cu 10 goluri în 21 de apariţii.

Poate juca în diferite poziții, ca mijlocaș central, dar și în lateral sau mijlocaș ofensiv. Este blocat printr-un contract până la 30 iunie 2028, dar este puțin probabil să mai rămână mult timp în țara natală. Gigi Becali a spus că există un club italian care s-a interesat deja de Olaru, a cărui evaluare este de 7 milioane de euro„, au scris jurnaliştii de la tuttomonza.it.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și