Închide meniul

Poli Iaşi – Farul 2-3. Meci nebun în Copou! Jucătorii lui Gică Hagi au câştigat cu emoţii după ce au condus cu 3 goluri!

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 22:09

Reclamă
Poli Iaşi – Farul 2-3. Meci nebun în Copou! Jucătorii lui Gică Hagi au câştigat cu emoţii după ce au condus cu 3 goluri!

Poli Iaşi - Farul, LIVE TEXT

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci/ Profimedia

Poli Iaşi – Farul 2-3, duel din etapa a 18-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Campioana a reuşit primul succes, după şase etape consecutive fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a obţinut cu emoţii o victorie ce părea extrem de facilă la pauza meciului. Constănţenii au condus cu 3-0, dar ieşenii au revenit în repriza secundă, marcând două goluri şi având o bară. În urma acestei victorii, Farul a urcat pe 7 în Liga 1, la egalitate cu FC Hermannstadt, echipa aflată pe locul 6. Ambele au 25 de puncte.

Poli Iaşi – Farul 2-3 LIVE TEXT

Min. 90+8: Fluier final! Farul a obţinut, cu emoţii, o victorie foarte importantă!

Min. 70: Fază controversată! Poli Iaşi a reclamat o posibilă lovitură de la 11 metri la o intervenţie a lui Mihai Popescu

Min. 64: Poli Iaşi – Farul 2-3! Alin Roman a marcat şi ieşenii se apropie la un singur gol de Farul!

Reclamă

Min. 59: Bară Poli Iaşi! Autorul golului, Harrison, a trimis balonul în bară

Min. 55: Poli Iaşi – Farul 1-3! Harrison a marcat cu poarta goală. Reuşita a fost validată cu VAR după 3 minute.

Min. 48: Poli Iaşi, aproape de gol! Stefanovici a centrat în faţa porţii, dar nimeni nu a putut relua în plasă

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45: S-a reluat partida

Min. 40+10: Pauză!

Min. 40+7 în Poli Iaşi – Farul Constanţa 0-3! Louis Munteanu a marcat, după ce a primit o pasă de excepţie de la Budescu, cu exteriorul.

Min. 40: Louis Munteanu trage spre poartă, dar şutul lui e blocat

Min. 31: Luis Phelipe şi-a încercat norocul, dar șutul lui a trecut mult pe lângă poartă

Min. 16: Poli Iaşi – Farul 0-2! Rivaldinho a majorat avantajul constănţenilor, cu o lovitură de cap

Min. 9: Poli Iaşi – Farul 0-1! Constantin Budescu a deschis rapid scorul pentru Farul

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start:

Politehnica Iași: Lung – Martac, Samayoa, Katanec, R. Ispas – A. Roman, Bordeianu, Garrobio – A. Dumitru, Harrison, Figueiredo. Rezerve: Ailenei, Florin Ilie, V. A. Ciobanu, Gheorghiță, R. Tincu, R. Ion, S. Buș, Stefanovici, Jatoba. Antrenor: Leo Grozavu

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – Vînă, Artean, Grameni – Rivaldinho, Louis Munteanu, Budescu. Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Marins, Queiros, N. Popescu, Borgnino, E. Sali, A. Mazilu, Da Costa. Antrenor: Gheorghe Hagi

Farul a fost învinsă în ultima etapă de Voluntari. Ilfovenii le-au atribuit campionilor un eşec categoric şi s-au impus cu scorul de 4-2. În ultimele şase etape, pe lângă înfrângerea cu Voluntari, campioana a remizat cu Hermannstadt, Botoşani, UTA şi U Cluj şi a fost învinsă de CFR Cluj.

De asemenea, în această perioadă, Farul a fost eliminată şi din Cupa României, după ce a fost învinsă de Gloria Buzău.

De cealaltă parte, Poli Iaşi a remizat în ultimele cinci etape din Liga 1. Moldovenii au încheiat la egalitate cu Hermannstadt, CFR Cluj, Oţelul, Dinamo şi FCU Craiova, şi ocupă locul 12 în Liga 1, cu 19 puncte.

Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi

Discursul lui Gică Hagi, înainte de meciul de la Iaşi. Campioana are nevoie de victorie pentru a reveni pe loc de playoff. Hagi a recunoscut că situaţia de la echipă nu este tocmai bună.

Farul Constanţa are un sezon slab. După 17 etape, campioana en-titre se află pe locul 8, cu 22 de puncte. Hagi spune că echipa sa nu mai are voie să facă paşi greşiţi.

“Fiecare meci devine foarte important. Am făcut multe greşeli până acum. Sper că de acum încolo să avem o reacţie foarte bună, şi să devenim mult mai pragmatici, mult mai atenţi la tot ce se întâmplă, pentru că chiar am primit goluri multe. Avem victorii puţine. E o situaţie care normal că ne îngrijorează, normal că suntem preocupaţi, dar cred că trebuie să reacţionăm la toată situaţia asta. Va fi o luptă grea, dar cred eu că echipa are resurse să facă lucrurile astea”, a spus Gică Hagi, conform news.ro.

Hagi a avut cuvinte de laudă despre adversara de vineri. “Adversarul este foarte periculos, atât în deplasare cât şi acasă, pentru că are ritm, are intensitate în tot ce face. E un adversar care e activ din minutul 1 până minutul 90. Joacă pe teren propriu. Încercăm să facem un meci complet, un meci foarte bun ca să venim cu ceva pozitiv la Constanţa. Au crescut de la meci la meci, au făcut foarte bine în meciurile din deplasare, acasă au făcut la fel, au jucat bine. Atâta timp cât marchezi trei goluri echipei CFR în sezonul acesta înseamnă că ceva au. Leo a făcut o muncă bună şi toţi cei din staff. Şi cred că au crescut şi ei de la meci la meci, aşa cum a făcut-o şi Galaţiul”, a mai declarat antrenorul Farului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și