Închide meniul

Ce a putut face Mircea Rednic, care a suferit un infarct, după victoria echipei sale cu Hermannstadt!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 18:24

Ce a putut face Mircea Rednic, care a suferit un infarct, după victoria echipei sale cu Hermannstadt!

UTA - Sepsi şi Oţelul - Petrolul

Mircea Rednic/ Profimedia

Antrenorul formaţiei UTA Arad e în culmea fericirii după ce echipa lui a învins-o cu 2-0 pe echipa aflată pe locul 6 în Liga 1. Iată ce a putut face Mircea Rednic, care a suferit un infarct anul acesta, după victoria echipei sale cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a luat-o la fugă la finalul partidei pentru a sărbători victoria echipei sale cu fanii formaţiei UTA. El a recunoscut că nu i-a fost uşor să facă acest lucru.

Ce a putut face Mircea Rednic, care a suferit un infarct, după victoria echipei sale cu Hermannstadt!

„E o victorie meritată cu ocazii multe. Țin să felicit ambele echipe ținând cont de starea gazonului. Mie mi-a fost greu să ajung până la suporteri să îi salut.

Am jucat foarte bine pe un teren greu, cu o apărare foarte bună. E foarte greu să ai stabilitate bună. Am avut încredere. Nu e prima oară când înscriem pe final”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – Hermannstadt 2-0.

„A fost un meci de luptă. A doua repriză a fost mai bună pentru ei, noi am făcut câteva greșeli și ei au căpătat curaj, au venit mult peste noi. Din punct de veder tactic, era clar, pasul lung, mingea a doua, reacție, echilibru. Trebuie să trecem peste această înfrângere pentru că vin meciuri grele. Probabil, după această etapă, este posibil să ieșim din play-off. De data aceasta era bun un egal cu UTA.

Reclamă

Important e să faci cât mai multe puncte, așa am plecat de la început, să scoatem maxim de la fiecare meci. A venit și înfrângerea după atâtea etape. N-am jucat că băgăm autobaza în poartă și să se termine egal. A venit și înfrângerea, e dureroasă”, a spus Marius Măldărășanu după meci, pentru sursa citată.

Mircea Rednic, mesaj savuros după plecarea lui Burcă de la Dinamo: „Toţi ar trebui să sară pe mine!”

Mircea Rednic a transmis un mesaj savuros după ce Ovidiu Burcă a plecat de la Dinamo. Între timp, Dinamo a numit un antrenor, pe croatul Zeljko Kopic, fost tehnician al lui Hajduk Split şi Dinamo Zagreb.

„Acum știți cum e, când e un loc liber deja, gata, toți ar trebui să sară pe mine…Dar nu mă caută nimeni, eu mă simt foarte bine aici, avem un proiect și sper să îl duc la capăt, ca să facem treabă bună.

Reclamă 4 / 0/3

La Dinamo decid acționarii de acolo, e treaba lor, dar ar trebui să aleagă un antrenor care a mai trecut pe la Dinamo. Nu e ușor, cum e și aici ceva special, spiritul Aradului, «Bătrâna Doamnă», echipa orașului.

Și eu când am venit aici am avut rezultate, am zis că totul e «miere», după care mi-am dat seama că în momentul în care echipa scârțâie, și vorbesc de rezultate, mai sunt contestatari”, spunea Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Andrei Nicolescu, scos din sărite la prezentarea lui Zeljko Kopic la Dinamo: „L-aţi căutat pe Google?”

Andrei Nicolescu a fost scos din sărite la prezentarea lui Zeljko Kopic la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a fost întrebat de jurnalişti cum l-a ales pe antrenorul croat de 46 de ani.

Întrebările l-au deranjat însă pe Andrei Nicolescu, cel care oferit un răspuns acid când a fost întrebat cum a ajuns la varianta Kopic.

„Explicați-ne puțin! Vi s-a prezentat o listă cu antrenorii, i-ați căutat pe Google, cum l-ați ales?”, a fost întrebat Andrei Nicolescu de un jurnalist.

Deranjat de această întrebare, Andrei Nicolescu a oferit un răspuns acid, fără să dea prea multe detalii despre procesul în care a fost ales croatul:

„Haideți că o dăm în derizoriu. Dacă putem să vorbim despre căutarea pe Google a unui antrenor pentru Dinamo București e foarte greu să vă răspund la o asemenea întrebare într-un mod normal.

Reclamă

Am explicat deja pentru suporteri în limitele detaliilor pe care le putem da și am spus că a fost un proces în care am luat decizia bazându-ne pe faptul că vrem să luăm cel mai mic risc în situația în care suntem!”, a declarat Andrei Nicolescu, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și