Închide meniul

Povestea incredibilă de viaţă a lui Mihai Pintilii: „Puneam tablă pe casă! Căram pe 20-30 de lei!” Cum a fost arestat în gară

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2023, 21:19

Reclamă
Povestea incredibilă de viaţă a lui Mihai Pintilii: „Puneam tablă pe casă! Căram pe 20-30 de lei! Cum a fost arestat în gară

Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu

Mihai Pintilii, pe banca FCSB-ului/ Hepta

Mihai Pintilii şi-a dezvăluit povestea incredibilă de viaţă. Până să ajungă jucător profesionist de fotbal, delegatul celor de la FCSB a muncit din greu pentru a-şi câştiga existenţa. Acesta a povestit cum a fost arestat în gară, pentru că nu avea bilet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a câştigat, de-a lungul carierei, două titluri de campion alături de FCSB, şi o Cupă a României.

Povestea incredibilă de viaţă a lui Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a dezvăluit că, împreună cu tatăl lui, muncea din greu, pe sume modice. Acesta a declarat că până să-şi înceapă cariera de fotbalist, muncea din greu la blocuri.

„Puneam tablă pe casă, mă trimitea mama… Terminasem profesionala și aveam ajutor de șomaj. Mergeam cu tata la lucrări și puneam tablă pe casă. Făceam de toate. O altă grupă de băieți mă lua la blocuri, la șapă, căram pe 20-30 de lei. Doar să nu mă vadă mama acasă că stau degeaba”, a declarat Mihai Pintilii, pentru gsp.ro.

De asemenea, Pintilii a mai declarat că a mers să dea probe, alături de Ovidiu Mihalache, la Minerul Motru, însă ajunşi acolo, nu le-a mai răspuns nimeni la telefon. „Pinti” a dezvăluit că ulterior au plecat la Lugoj, pentru alte probe, iar pe drum au fost prinşi de controlorii din tren fără bilet. Delegatul celor de la FCSB a fost arestat astfel în gara din Severin.

Reclamă

„La ora 5 dimineața am luat trenul spre București să plecăm acasă. Nu voiam să mai merg nicăieri. Zece lei aveam, mâncasem și noi roșii, ce-am găsit. Am luat trenul spre București, dar cred că pe la Severin ne-a sunat impresarul.

„Ce faceți?”, „Mergem la București”. „Bă nenorociților, mergeți la Lugoj că vă așteaptă oamenii”. Eu îi ziceam lui Mihalache că e mai bine acasă. „Nu, nu”. Între timp, ne-a prins și controlorul. N-aveam bilete, nimic, ne-a luat buletinele cu bagajele.

Am coborât la Severin cu bagajele, ne-au predat la poliția TF. Ne-au băgat în secție, în gară. Ăla a avut suflet bun… Eram rupți de foame, obosiți. Ne-au dat buletinele și-am plecat”, a mai spus Pintilii, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii şi-a început cariera astfel la Lugoj, ulterior fiind transferat de Jiul Petroşani. A ajuns la FCSB în 2014, când era transferat de la Pandurii în schimbul sumei de 850.000 de euro.

Mihai Pintilii, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din fotbal

Mihai Pintilii a făcut dezvăluiri emoţionante despre retragerea din fotbal. Fostul mijlocaş şi-a încheiat cariera în 2020, după ce a avut mai multe probleme cu accidentările.

Actualul delegat al celor de la FCSB a recunoscut că ar mai fi putut juca pentru un an sau doi la o echipă de provincie din prima ligă, dar a preferat să nu îi spună patronului Gigi Becali, pentru a putea continua la FCSB.

(n.r. – despre conferinţa de presă în care şi-a anunţat retragerea) Aici îmi venea să plâng şi m-am abţinut cu greu. Pot să zic şi eu că am forţat (n.r. – retragerea). Pot să zic că mai puteam şi sunt convins, dar am vrut să-mi închei cariera aici (n.r. – la FCSB).

Mă duceam la Iaşi, Sepsi, la o echipă din provincie, la Voluntari, mai aproape de casă. Mă duceam un an, doi, dar nu e tot ce-ţi oferă clubul ăsta (n.r. – FCSB).

Ce pot să zic acum? Şi eu sunt conştient că poate mai puteam. Nevasta îmi spunea <<Nu, nu, nu, că mai poţi>>. Vreo lună şi ceva a tras grav de mine”, a dezvăluit Mihai Pintilii, la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și