Închide meniul

Andrea Compagno, ovaționat în presa din Italia! Atacantul de la FCSB, lăudat de un fost coleg din Liga 1: „Exemplu că poți reuși!”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 9:00

Reclamă
Andrea Compagno, ovaționat în presa din Italia! Atacantul de la FCSB, lăudat de un fost coleg din Liga 1: Exemplu că poți reuși!”

Andrea Compagno are probleme medicale

Andrea Comagno, golgheterul lui FCSB / Profimediaimages

Andrea Compagno, atacantul de la FCSB, a fost ovaționat în presa din Italia de către un fost coechipier din Liga 1. Lorenzo Paramatti, fost coleg cu vârful roș-albaștrilor, a avut doar cuvinte de laudă pentru prestațiile acestuia de la echipa lui Leo Strizu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB de la FC U Craiova 1948, la începutul acestui sezon. Gigi Becali „a spart banca” pentru atacantul italian, care însă nu l-a dezamăgit și a devenit una dintre piesele de bază din trupa roș-albastră.

Andrea Compagno, ovaționat în presa din Italia! Atacantul de la FCSB, lăudat de un fost coleg

Lorenzo Paramatti, fundașul de la FC U Craiova 1948, a oferit un interviu în presa din Italia, unde vorbește despre cariera sa din România. Italianul a oferit declarații și despre Andrea Compagno, alături de care a promovat în Liga 1, cu trupa lui Adrian Mititelu.

Paramatti susține că atât el, cât și vârful de la FCSB sunt exemple că se poate reuși dacă ai ambiția necesară. Mai mult decât atât, fundașul susține că Andrea Compagno se descurcă excelent la trupa lui Leo Strizu.

„Să ajungi într-un loc nou este dificil, inclusiv în ceea ce privește limba sau mâncarea. Am avut noroc că l-am găsit pe Nicolo Napoli antrenor și pe Andrea Compagno în vestiar. Ei m-au ajutat să mă integrez. Datorită prezenței italienilor am intrat bine în grup. Acum nu mă mai simt străin.

Reclamă

La fel ca mine, Compagno a intrat în echipă și a avut rezultate. Împreună am câștigat campionatul în liga secundă și am readus Craiova în elită după 10 ani, un obiectiv pe care îl aștepta toată lumea. Acum, el e la FCSB, se descurcă bine. Aș spune că eu și el suntem exemplele faptului că, dacă îndrăznești și părăsești zona de confort, poți reuși.

Prima mea experiență în străinătate a fost la Poli Timișoara, în Liga 2. Foarte frumos! A fost prima dată când am părăsit Italia. M-au desemnat căpitan imediat după ce am ajuns. Obiectivul era evitarea retrogradării, iar în ianuarie au schimbat practic tot lotul. Cu mine mai era un italian, Sergio Uyi. A fost o experiență care m-a format, m-a ajutat să fiu văzut și cunoscut”, a declarat Lorezno Paramatti, pentru tuttomercatoweb.com.

Andrea Compagno, prima reacție după ciocnirea cu Darius Olaru

Andrea Compagno a avut prima reacție după ciocnirea cu Darius Olaru din meciul Chindia – FCSB 0-2. Atacantul italian a anunțat că nu va mai juca în 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul italian și-a spart capul și a avut nevoie de 10 copci pentru a închide rana, potrivit prosport.ro. Andrea Compagno a acuzat stări de amețeală după accidentarea teribilă

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru multele mesaje primite. Au fost zile puțin complicate, dar mulțumind lui Dumnezeu, totul merge bine. Îmi pare rău că trebuie să închei anul 2022 așa și să nu-mi pot ajuta colegii în aceste ultime două partide. Abia aștept să mă întorc în luptă alături de colegii mei pentru aceste culori!”, a scris Andrea Compagno, pe Instagram.

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești, cu Chindia, și au fost transportați la spital.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și