Închide meniul

Presa din Spania, la picioarele lui Gică Hagi! Ce scriu jurnaliştii spanioli despre Farul: „Model inspirat de la Barcelona!”

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 14:20

Reclamă
Presa din Spania, la picioarele lui Gică Hagi! Ce scriu jurnaliştii spanioli despre Farul: „Model inspirat de la Barcelona!

Transferul oficializat de Gică Hagi, după ce l-a dat afară pe Gabi Torje

Gică Hagi l-a adus la Farul pe brazilianul Mateus Barbosa Santos / Hepta

Presa din Spania este la picioarele lui Gică Hagi, lăudând proiectul pe care „Regele” îl conduce la Farul. Jurnaliştii iberici i-au dedicat un întreg articol fostului membru al Generaţiei de Aur, în care îl laudă pentru faptul că echipa constănţeană pe care o pregăteşte a încheiat anul pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider în Liga 1, la finalul lui 2022. Trupa lui Gică Hagi are 45 de puncte, după 21 de etape, cu un singur punct peste rivala la titlu, CFR Cluj, şi cu 7 peste FCSB.

Presa din Spania, la picioarele lui Gică Hagi! Ce scriu spaniolii despre Farul

Jurnaliştii de la AS.com i-au dedicat un întreg articol „Regelui”, titlul fiind unul cuprinzător: „Hagi revine în top!”. În continuare, ibericii laudă performanţele reuşite de tehnician la Farul, menţionând că a început proiectul de jos, cu scopul de a creşte tineri jucători. Mai mult decât atât, publicaţia spaniolă a mai menţionat faptul că cel mai bun produs al Academiei de la malul mării este Ianis Hagi, internaţionalul român care evoluează la Rangers.

„Farul, condusă de fostul internaţional român de la Real Madrid şi FC Barcelona, încheie anul ca şi campioană de iarnă a României. Hagi este propietarul şi antrenorul aceste echipe istorice din portul Constanţa, de pe litoralul Mării Negre, club la care a debutat ca fotbalist. A revenit în 2021, când entitatea a fuzionat cu Viitorul Constanţa, pe care o înfiinţase în 2009, cu scopul de a pregăti tineri jucători şi de a revitaliza fotbalul românesc.

Cu un model inspirat de Masia, de la Barcelona, proiectul lui Hagi a pregătit numeroşi tineri fotbalişti, mulţi dintre ei făcând acum parte din naţionala României. Cel mai de succes produs al lor este fiul lui Hagi, Ianis Hagi, care joacă pentru echipa scoţiană Rangers”, au scris cei de la AS.com.

Reclamă

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii. Brazilianul care a semnat cu Farul

Gică Hagi a dat prima lovitură a iernii pe piaţa transferurilor. „Regele” l-a adus la Farul pe brazilianul Mateus Criciuma, care şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani.

Mijlocaşul de 23 de ani are o cotă de piaţă de 250.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Mateus a jucat în 39 de meciuri din Liga 1 şi a înscris două goluri.

Gică Popescu a confirmat venirea jucătorului sud-american, care a mai îmbrăcat tricoul lui Paulista, Vila Nova, Ituano şi Sao Bento. Preşedintele constănţenilor anunţă că se vor mai face şi alte transferuri de titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Mateus e jucătorul nostru de câteva zile, a plecat în vacanță. E un prim jucător adus, vrem să mai aducem. Mai lăsăm să plece pe cei care nu au dat randamentul pe care noi l-am dorit.

Știți că la noi se intâmplă lucruri la 6 luni. Tinerii au nevoie de timp, de spațiu. E greu să ai o echipă jumătate cu tineri și jumătate cu jucători cu experiență și să fii sus. E presiune când joci cu echipele de top și mulți tineri nu fac față pentru că nu au experiență.

Dar Gică a reușit această simbioză între tineri și cei experimentați, cei mai valoroși. Mulți au deja doi trei ani și au devenit certitudini, Pitu, Grameni. Anul acesta alegerile lui Gică au fost nemaipomenite. Sper să fie la fel de inspirat și anul trecut„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și