Închide meniul

Presa sud-africană, în extaz după evoluţia lui Siyabonga Ngezana cu Farul: „Omul meciului”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 13:55

Reclamă
Presa sud-africană, în extaz după evoluţia lui Siyabonga Ngezana cu Farul: „Omul meciului

Presa sud-africană, în extaz după evoluţia lui Siyabonga Ngezana cu Farul

Syiabonga Ngezana, în timpul unui antrenament la FCSB / Profimedia Images

Presa sud-africană e în extaz după evoluţia lui Siyabonga Ngezana în meciul cu Farul. Farul – FCSB s-a încheiat 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al derby-ului disputat la Ovidiu a fost marcat din penalty de către Darius Olaru, în minutul 58. În minutul 55, centralul întâlnirii, Sebastian Colţescu, a dictat un penalty controversat, după un duel în careu între Adrian Şut şi Tudor Băluţă.

Presa sud-africană, în extaz după evoluţia lui Siyabonga Ngezana cu Farul: „Omul meciului”

Fostul fundaș al echipei Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana, se conturează ca fiind performerul partidei. Câștigă râvnitul titlu de omul meciului după evoluția sa stelară pentru FCSB.

Prestația lui Ngezana pe teren a jucat un rol esențial în asigurarea unei victorii cruciale cu 1-0 împotriva celor de la Farul, care a dus la consolidarea poziției celor de la FCSB în fruntea clasamentului. Fundașul sud-african și-a demonstrat priceperea pe parcursul celor 90 de minute de joc.

Notă: 7,9 – Evaluarea lui Ngezana spune multe despre performanța sa excepțională. În cele 90 de minute jucate, Ngezana a dat dovadă de rezistență și angajament față de echipă. Capacitatea sa de a citi jocul și de a degaja în timp util a asigurat ca apărarea FCSB să rămână intactă”, au scris jurnaliştii de la thecoverup.co.za.

Reclamă

Siyabonga Ngezana a jucat tot meciul. În minutul 12 al partidei Farul – FCSB, el a primit cartonaşul galben, după ce a reintrat pe teren fără permisiunea arbitrului.

Gigi Becali i-a lăudat pe Dawa şi Ngezana: „Foarte buni fundaşii centrali”

Gigi Becali i-a lăudat pe Dawa şi Ngezana, după victoria FCSB-ului, în deplasare, cu Farul. Patronul roş-albaştrilor dă de înţeles că Vlad Chiricheş va avea probleme în a-şi recăpăta locul de titular atunci când va reveni pe gazon.

Becali a susţinut că penalty-ul dictat de Sebastian Colţescu în minutul 55, care a şi decis derby-ul cu Farul, a fost acordat corect.

Reclamă 4 / 0/3

Foarte buni fundaşii centrali, m-am bucurat. (n.r.: O să aibă probleme să revină Chiricheş cu acest cuplu de fundaşi?) Nu ştiu ce o să fie, dar e sudat bine cuplul ăsta de fundaşi centrali.

Dacă nouă ne dă un 11 metri clar şi ei se supără că l-a dat şi nu ne dau jucători e treaba lor. Louis Munteanu nu e al lor. Dacă s-au supărat, problema lor. Dar nu vreau să vorbesc. Mai ales de Hagi nu vorbesc.

(n.r.: dacă mai ia un atacant) Să vedem în iarnă. Avem atacant. Compagno îşi face datoria. Munceşte foarte mult, aleargă foarte mult, protejează bine. E adevărat că nu este el cu ‘varza’ familiarizat (n.r.: râde), dar protejează bine, sare bine la cap. Sunt mulţumit de Compagno. Dacă nu eram mulţumit nu juca, stătea pe bară.

Sunt foarte mulţumit de Djokovic. Să ştiţi un lucru. Noi o să jucăm din 3 în 3 zile. Dacă sunt unii mai deştepţi ca noi, problema lor. Poate ştiu să facă mai bine ca noi. Noi jucăm o repriză unul, o repriză altul. Ca să joace şi unul şi altul. Mai jucăm o repriză cu Compagno, o repriză cu David Miculescu. Că am dat bani pe el (n.r.: pe David Miculescu), trebuie să joace şi ăla.

„Tot CFR e contracandidata la titlu”

E o strategie mai amplă de aplicat la FCSB. Tavi joacă pentru că nu putem să îl lăsăm să cadă.

O să vezi cum o să joace Djokovic titular, o să iasă probabil la pauză. Jucăm din 3 în 3 zile, e o strategie. Poate sunt alţii mai deştepţi, dar eu zic că dacă am 5 schimbări, de ce să nu mă folosesc de prospeţime? Sunt idiot? Bine, nu-i schimb pe toţi odată.

De ce să nu mă folosesc de putere? Poate greşesc, dar uite că îmi iese. Tot CFR e contracandidata. Ziceam că Craiova, dar tot CFR. Să vedem astăzi CFR. Dacă pierde sau pleacă doar cu un punct de la Petrolul, atunci sunt amândouă acolo (n.r.: CFR şi Universitatea Craiova).

Reclamă

Vreau anul ăsta să nu mai avem probleme. Să facă adrenalina ceilalţi, că sunt deştepţi. Să facă CSA adrenalină, care e treaba? Eu nu mai vreau adrenalină că am 65 de ani şi am consumat-o. Vreau linişte, vreau pace, adrenalina e război în inimă”, a declarat Gigi Becali, la Palat, după Farul – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și