Închide meniul

„Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2024, 13:42

Reclamă
„Prima dată în viaţa mea! Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană

Gigi Becali şi Dan Şucu / Colaj Hepta

S-a aflat ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, imediat după FCSB a devenit campioană în Liga 1. Chiar patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a avut parte o surpriză de proporţii la miezul nopţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De nouă ani aştepta latifundarul din Pipera să îşi vadă din nou echipa câştigând titlul. Becali a fost felicitat de rivalul său de la Rapid de îndată ce FCSB a învins-o pe Farul.

Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, după titlul câştigat de FCSB

Gigi Becali a recunoscut că nu i s-a mai întâmplat niciodată să primească laude de la un finanţator cu care s-a luptat pentru primul loc.

Este prima dată în viaţa mea când primesc aşa ceva, când un patron de club îmi dă mesaj, om de calitate, mi-a dat mesaj aseară. Frumos din partea lui”, a declarat Gigi Becali la o conferinţă de presă de la Palat.

FCSB este fără eşec în play-off-ul Ligii 1 şi are 49 de puncte, cu 20 mai multe decât Rapid. Giuleştenii nu au mai învins pe nimeni după ce s-a încheiat sezonul regular.

Reclamă

FCSB va primi, de la Liga Profesionistă de Fotbal, 2.640.000 de euro. În conturile echipei care se va clasa pe poziția secundă vor intra 2.540.000 de euro, iar ocupanta ultimului loc de podium va fi recompensată cu 2.350.000 de euro.

Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul

Gică Hagi a felicitat-o pe FCSB şi a declarat că roş-albaştrii au dominat pe deplin campionatul, în acest sezon. „Regele” a transmis că spre deosebire de alte echipe, formaţia campioană nu a avut fluctuaţii de formă.

De asemenea, Gică Hagi a transmis că lupta din play-off este un acerbă, şi ar trebui ca FCSB să primească cât mai multe felicitări.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul. Echipa cea mai bună. Noi, ca celelate cluburi, am avut fluctuații, nu am avut o linie.

Astăzi am încercat, am vrut, ne-am dorit, dar au fost puține realizări. Puteam să facem, cred eu, mult mai mult dacă nu eram așa de precipitați.

Cred că noi ar trebui să vorbim mai puțin și să felicităm adversarul, FCSB-ul, care e campioana României și merită felicitări.

A fost o luptă foarte grea în play-off, întâlnești numai echipe puternice, se poate întâmpla orice, dar eu cre că dacă eram mai atenți în unele momente puteam face mai mult„, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și