Închide meniul

Prima măsură luată de Gigi Becali după ce jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă” într-un club de fiţe din Capitală

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2022, 12:20

Prima măsură luată de Gigi Becali după ce jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă într-un club de fiţe din Capitală

Prima măsură luată de Gigi Becali după ce jucătorii de la FCSB au făcut "noapte albă" într-un club de fiţe din Capitală

Gigi Becali anunţă că va împărţi amenzi la FCSB / Colaj Hepta/Cancan

Prima măsură luată de Gigi Becali după petrecerea de pomină pe care au avut-o trei jucători de la FCSB. Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au făcut „noapte albă” într-un club de fiţe din Capitală. Mai mult, atacantul francez a fost surprins în timp ce a făcut un gest ruşinos în plină stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FCSB a anunţat că toţi trei vor fi amendaţi. Aceştia erau obligaţi să fie acasă încă de la ora 23:00.

Prima măsură luată de Gigi Becali după ce jucătorii de la FCSB au făcut „noapte albă”

Gigi Becali a dezvăluit că niciunul dintre petrecăreţi nu va scăpa, chiar dacă erau într-o scurtă vacanţă.

Nu ştiu. Acum îmi spui tu. Cât era ceasul? Amendă! Bine că mi-ai spus, amendă. Ei pot să iasă, dar nu să stea până la 2. La ora 11 trebuie să stea cu perna în braţe. Nu are voie, e imaginea Stelei. Steaua e club mare, nu ai cum să pătezi imaginea. Poate se supără Talpan„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Însoţiţi de prietene, cei trei fotbalişti s-au distrat, în weekend, într-un club din nordul Capitalei. Nu s-au ferit să se întreacă în shot-uri, anunţă cancan.ro. Chiar dacă trebuiau să dea „stingerea” devreme, aceştia au stat până dimineaţă.

Reclamă

La plecarea din club, atacantul francez de la FCSB nu a mai rezistat şi a făcut un gest ruşinos. Şi-a făcut nevoile în plină stradă. Omrani a fost surprins de paparazzi şi poate fi băgat în şedinţă de conducerea clubului.

Omrani a ţinut-o din petreceri în petreceri. Tot el s-a dezlănţuit şi la nunta lui Denis Haruţ. S-a aflat în prim-plan și a dat dedicații.

Billel Omrani, plângere penală după ce a fost executat silit de ANAF

Billel Omrani, plângere penală după ce a fost executat silit de ANAF. Billel Omrani a fost executat silit de ANAF pentru o datorie de 50.000 de euro, sumă ce ar reprezenta TVA-ul din contractul pe care l-a avut cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Conform celor de la fanatik.ro, Billel Omrani susţine că i-ar fi fost falsificată semnătura şi, drept urmare, a făcut plângere penală. Conform sursei citate, de contabilitatea atacantului francez s-ar fi ocupat o firmă apropiată de clubul din Gruia.

În acest context, Omrani a contestat decizia ANAF, iar executarea silită a fost supendată.

Există pe rolul instanțelor de judecată o serie de litigii între Billel Omrani și ANAF. Practic Billel Omrani a aflat, indirect, că este executat silit pentru obligații fiscale, anume TVA, deși lui nu i-a fost comunicat niciun document cu privire la existența acestor obligații de plată TVA. Mai mult, conform prevederilor legale, inclusiv al unui Ghid ANAF, jucătorii de fotbal nu sunt plătitori de TVA și lor nu li se aplică regimul TVA, prin urmare nu trebuia să datoreze TVA.

Astfel am contestat executarea silită la Judecătoria Cluj-Napoca, iar pe 2 noiembrie a avut loc primul termen. S-a admis suspendarea executării silite! Se întâmplă destul de rar ca un contestatar să reușească să suspende o executare silită a ANAF. Nu știu să mai existe o astfel de decizie la nivel de sportivi în România. Acest aspect dovedește, într-o mare măsură, că executarea silită a lui Omrani este nelegală.

De unde i se trage această executare silită lui Omrani? Este o discuție foarte lungă. Ideea e că noi am mers pe firul evenimentelor și am aflat că există o relație între Omrani și ANAF despre care sportivul nu are cunoștință. S-au efectuat mai multe documentele contabile, declarații de TVA, o serie de solicitări către ANAF care nu au fost semnate de către sportiv.

Da, așa este, există pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și o plângere penală formulată de către Omrani cu privire la aceste aspecte. Nu puteam altfel să contestăm această procedură fiscală decât prin contestarea semnăturilor de pe înscrisuri.

Practic este vorba de o procedură a denunțării înscrisurilor ca fiind false, iar pe lângă această denunțare noi am declarat că nu recunoaștem niciun înscris ca fiind întocmit de către Omrani în relația cu ANAF deoarece el nu a manageriat această relație și nici nu a împuternicit pe nimeni să o managerieze în numele său. După cum ziceam, nu avea niciun interes.

Reclamă

Nu pot să vă dau mai multe detalii despre ancheta penală, pentru că este în curs. Noi nu ne-am îndreptat împotriva unei persoane anume, deoarece nu știm cu exactitate cine a întocmit acele documente. Putem doar să presupunem anumite lucruri. Dar cu siguranță este vorba despre cineva care avea cunoștință despre relațiile sale contractuale cu CFR Cluj și cineva de încredere din moment ce ANAF a dat curs acestor cereri fără să solicite mai multe înscrisuri precum dovada existenței unui mandat. Probabil faptul că au venit din partea unei firme de contabilitate apropiată clubului din Cluj-Napoca, a contat, nu știu”, a spus Sabin Gherdan, avocatul lui Billel Omrani.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și