Închide meniul
NEWS ALERT

Prima plecare de la FCSB în 2023! Gigi Becali trimite un jucător la FC Voluntari

Reclamă

Publicat: 2 ianuarie 2023, 13:42

Prima plecare de la FCSB în 2023! Gigi Becali trimite un jucător la FC Voluntari

Andrei Dumiter este primul jucător care pleacă de la FCSB în această iarnă

Hepta

Prima plecare de la FCSB în 2023! Gigi Becali a decis să îl dea pe Andrei Dumiter la FC Voluntari. Informaţia a fost dezvăluită de jurnalistul Emanuel Roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Dumiter este primul jucător care pleacă de la FCSB în 2023. Atacantul va semna cu FC Voluntari.

Prima plecare de la FCSB în 2023! Gigi Becali trimite un jucător la FC Voluntari

Andrei Dumiter a fost transferat la FCSB în 2021, atunci când Gigi Becali le-a plătit 350.000 de euro celor de la Sepsi. În primul sezon la FCSB, Dumiter a jucat 16 meciuri şi a reuşit să marcheze de două ori şi să dea şi o pasă de gol. În acest sezon, Dumiter a prins doar 5 meciuri pentru FCSB în Liga 1.

Andrei Dumiter avea ambiţii mari după ce a ajuns la FCSB

„E un pas înainte, dar vreau să fie doar unul intermediar și vreau să profit de tot ce înseamnă FCSB, toate condițiile de aici, astfel încât să pot progresa și să ajung la un nivel superior. Atunci nu eram foarte sigur să vin, dar nu mai contează ce a fost. Contează că acum sunt aici și împreună să ne atingem obiectivele impuse de club. Normal că pot face față presiunii.

Am venit cu gândul de a câștiga toate meciurile și toate trofeele puse în joc. Avem toate condițiile necesare ca să obținem astfel de performanțe. Știu că nu s-a reușit demult să se câștige trofee foarte importante. Sincer, nu mă uit la adversar, ci la ceea ce facem noi. Așa am fost și înainte, așa o să privesc lucrurile și aici.

Reclamă

Sunt foarte fericit că am ajuns la cel mai iubit club din România, să ne dea acel impuls de care avem nevoie de în momentele grele. Cel mai important e meciul de mâine, vom da totul. Sunt sigur că putem câștiga campionatul. Asta trebuie să gândim toți de aici, de asta sunt la cel mai bun club din România, la cel mai iubit”, a declarat Andrei Dumiter, în cadrul unei conferinţe de presă, imediat după ce a semnat cu FCSB.

Leo Strizu şi Mihai Pintilii, umiliţi de Gigi Becali din cauza lui Dumiter

Andrei Dumiter i-a băgat pe Leo Strizu şi pe Mihai Pintilii în gura lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB le-a reproşat celor 2 că nu l-au inclus pe atacant în lotul pentru derby-ul cu CFR Cluj, pierdut de FCSB, scor 0-1. Becali a ameninţat atunci că se va implica şi în alcătuirea lotului pentru meciuri.

„Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta… îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!

Reclamă 4 / 0/3

Până acum n-am controlat rezervele, acum o să controlez și rezervele. Dumiter dădea gol de-aici, doar Coman e incapabil să dea gol de-acolo”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și