Închide meniul

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Damjan Djokovic a semnat cu FCSB. „Îmi fac echipă puternică”

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2023, 19:55

Reclamă
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Damjan Djokovic a semnat cu FCSB. Îmi fac echipă puternică”

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Damjan Djokovic a semnat cu FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a oferit prima reacție, după ce Damjan Djokovic a semnat cu FCSB. Fostul mijlocaș de la CFR Cluj s-a înțeles cu vicecampioana României și a semnat un contract din postura de jucător liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de a se înțelege cu oficialii de la FCSB, Djokovic a fost legitimat la Al-Raed, echipa din Arabia Saudită care este antrenată de Marius Șumudică. În sezonul trecut, Djokovic a fost utilizat de către tehnicianul român în 30 de partide.

Prima reacție a lui Gigi Becali după transferul lui Damjan Djokovic. Latifundiarul din Pipera a mai rezolvat un transfer

Patronul celor de la FCSB a rezolvat al treilea transfer al acestei veri. Până în momentul de față vicecampioana l-a prezentat oficial pe Alexandru Băluță și a bătut palma cu fundașul sud-african Siyabonga Ngezana.

„Gata! Am semnat cu Djokovic. M-am înțeles cu băiatul și totul este rezolvat și parafat. Eu v-am spus că îmi fac echipa puternică. Să ii spuneți și lui Sumi că am semnat cu el.  Glumesc! Șumi e prietenul meu, dar eu eram convins că o să rezolv transferul lui Djokovic, deși Sumi nu era convins că o să vină la noi”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Mijlocașul a mai jucat în Liga 1 în perioadele 2013-2014 și 2017-2021. În ambele intervale acesta a fost legitimat la CFR Cluj. În cinci ani petrecuți alături de clubul din Gruia, croatul a câștigat 4 titluri de campion și o Supercupă a României.

Reclamă

Gigi Becali anunţă noi transferuri la FCSB

Încă trei o să mai aducem, poate patru. Vătăjelu am înțeles că a semnat în Arabia, nu știu. A fost o discuție pentru el, dar a plecat, a semnat”, a spus Becali, citat de sport.ro

Pe de altă parte, Mihai Stoica a făcut anunţul şi a dezvăluit că totul se va decide în următoarea perioadă, până când echipa va pleca în cantonamentul din Olanda.

„Mai avem pe listă unul, poate doi fotbalişti. Şi şanse foarte mici să fie trei pe listă. Mâine se va definitiva situaţia cu doi jucători. Pot face parte din lotul nostru. Cam asta va fi tot, posibil să mai apară. Problema noastră e să-l aducem cât mai repede pe Ngezana”, a declarat Mihai Stoica, la conferinţa de presă de prezentare a lui Alexandru Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB! Jucătorul nu a mai evoluat de doi ani

Mihai Stoica anunţă o revenire la FCSB, din următorul sezon. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că Ionuţ Panţîru s-a recuperat după accidentarea suferită acum doi ani şi jumătate, şi ar putea evolua la gruparea lui Gigi Becali în următoarea stagiune.

„Panțîru putea juca și acum, doar că încă are un deficit muscular. Se pregătește cu echipa, lucrează și suplimentar pentru a crește masa musculară după doi ani și jumătate de la accidentare, dar este bine. În sfârșit este bine.

S-a operat afară și nu a fost bine, s-a operat apoi în țară și este bine. A fost alegerea lui, nu poți să-i obligi să se opereze unde știi tu.

Pe postul de fundaș stânga îi avem pe Radunovic, Panțîru, Pantea, care poate juca și în dreapta, și Pădurariu, un copil care abia a făcut 16 ani, care pare să aibă perspective foarte mari. Pe Panțîru îl așteptăm, e posibil să joace și acum”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și