Închide meniul

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova: „Sincer, nu mă așteptam! Cum să-ţi dai demisia?!”

Reclamă

Publicat: 8 decembrie 2022, 19:13

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova: „Sincer, nu mă așteptam! Cum să-ţi dai demisia?!

Gigi Becali, prima reacţie după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia

Colaj Hepta

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova. Patronul de la FCSB a recunoscut că nu se aştepta ca fostul selecţioner al României să plece şi de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a evitat să comenteze în profunzime decizia lui Mirel Rădoi, însă a precizat că îl apreciază ca şi om.

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova

„Îl iubesc ca pe fin, dar nu mă interesează ce face la fotbal. Sincer, nu mă așteptam. Cum să-ți dai demisia și să pleci? Nu știu ce s-a întâmplat acolo. Tot ce știu este că e un om extraordinar, un om de aur. Dacă ai dragoste, iubești oamenii, e ușor să lucrezi cu ei. Mai departe, nu știu”, a transmis Gigi Becali pentru playsport.ro.

Mirel Rădoi şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Universitatea Craiova, după eliminarea din Cupa României.

„Nu mai pot aduce un plus la nivel de echipă, de grup ca şi băieţi. Acum o să urmeze să îi anunţ pe jucători. Între mine și jucători nu s-a întâmplat nimic. Cred că nea Sorin a înțeles greșit mesajul. I-am zis că îi sunt mereu recunoscător că m-a debutat ca fotbalist.

Reclamă

Dar să ne spună nouă ce să facem la meciuri, la antrenamente… nu am acceptat și nu voi accepta asta niciodată! Nu am ceva cu el, zic doar ce m-a deranjat. Eu le spun în față. Cred că indiferent cine face propunerile, tot patronul Mihai Rotaru a fost cel care m-a adus. 

Drumul a fost lung de la flash interviu până aici. Pe drum am luat decizia! În momentul în care stai și le pui cap la cap… am tot colectat informații cât am fost aici. Decât să fie o situație implozivă, mai bine plec eu! Apoi lucrurile se vor lămuri. Nu făceam decât să ne păcălim singuri dacă mai rămâneam. 

Îmi pare rău doar că nu am reușit să ne calificăm în Cupă. Nu mi-a fost ușor nici mie să îi văd așa. Dar concluzia e că nu am putut face mai mult. Au apărut aceste lucruri interne care au dinamitat situația”, a spus Mirel Rădoi, după FC Argeș – Universitatea Craiova 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru s-a hotărât! Antrenorul pe care îl vrea în iarnă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru s-a hotărât. Patronul Universității Craiova a pornit în căutarea unui nou antrenor după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia. Finanțatorul din Bănie visează să-l aducă pe banca tehnică pe Marius Șumudică, însă acest scenariu se va putea materializa cel mai devreme la vară.

Din informațiile Antena Sport, Mihai Rotaru se gândește să-l readucă pe Corneliu Papură la prima echipă. În prezent, antrenorul de 49 de ani se află la echipa secundă a Universității Craiova.

Papură reprezintă o variantă la îndemână pentru Rotaru, care poate umple golul lăsat de Mirel Rădoi cel puțin până la finalul sezonului. La vară, Rotaru va forța aducerea lui Marius Șumudică. Contractul lui “Șumi” cu Al-Raed expiră la finalul stagiunii, iar următorul pas ar putea fi chiar pe “Ion Oblemenco”.

Recomandări
  • Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce Mirel Rădoi a plecat de la Universitatea Craiova
  • Patronul de la FCSB a recunoscut că nu se aştepta ca acesta să plece 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și