Închide meniul

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2: „Nu mi-ar fi frică să mă duc, dar nu e momentul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 15:50

Reclamă
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2: „Nu mi-ar fi frică să mă duc, dar nu e momentul!

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid - Petrolul 0-2

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Profimedia Images

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2. Marius Şumudică a spus că Bergodi trebuie susţinut în acest moment şi că nu e momentul să meargă la Rapid acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Şumudică e de părere că Rapid trebuie să obţină rezultate bune acum pentru a putea prinde playoff-ul Ligii 1. Rapid se află pe locul 11, după 5 etape.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2

Eu mă abțin să discut despre Rapid. De fiecare dată când am spus ceva s-a interpretat. Sunt niște profesioniști acolo, domnul Șucu, Angelescu, Nico… Au pus un antrenor cu CV bun. Cred că problema e în interiorul clubului.

Am înțeles și opinia șefilor de galerie care au declarat că nu e momentul lui Șumudică. Eu le respect decizia și am văzut în fața dumneavoastră să spun că e momentul să-l sprijine pe Bergodi, conducerea. Nu sunt ironic. Eu cred că nu este momentul ca Şumudică să vină la Rapid acum. Sunt sigur că vor redresa corabia

Au zis că vineri se vor duce să discute cu jucătorii. Probabil va exista un declic, echipa își va reveni și lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Până la urmă, nu s-a întâmplat nimic.

Reclamă

Eu cunosc spiritul Giuleștiului de acum 20 de ani, nu de acum, nu-l recunosc. Nu am luat parte la nicio discuție cu suporterii. Sunt în afara fenomenului Rapid. Nu mi-ar fi frică să mă duc la Rapid, dar Rapid are un antrenor, pe Bergodi.

Sunt abia 5 etape, sper să-și îndeplinească obiectivele. Acum nu mai trebuie spus că a făcut Mutu transferurile. Rapid va trebui să facă niște rezultate urgente. Sunt pe locul 11, au de depășit 5 echipe până la play-off”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Pe un gazon care nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii. cele două formaţii s-au tatonat în startul partidei, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul în minutul 8 din cauza torţelor aprinse de fanii ploieşteni. Vizibilitatea pe teren era extrem de redusă şi jocul a fost reluat după cinci minute de pauză. Prima repriză nu a consemnat ocazii până pe final. Irobiso a trimis în bara transversală în minutul 40, apoi Rapid a avut un gol al lui Funsho Bamgboye anulat pentru fault în atac comis de Dugandzic, în minutul 41. Până la pauză portarul oaspeţilor, Zima, a scos şutul lui Oaidă, în careul mic, şi la cabine s-a intrat cu 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Minutul 49 a adus o nouă întrerupere a jocului, tot de cinci minute, după ce galeria Rapidului a aruncat în teren torţe şi fumigene. În minutul 62 a venit şi deschiderea scorului. La un corner al lui Ţicu, Papp a prelungit cu capul, iar balonul a fost deviat în propria poartă de Oaidă. Rapidiştii au alergat după egalare, ratând prin Săpunaru, Dugandzic şi Album dar cei care au marcat au fost oaspeţii, prin autogolul lui Borja Valle, cel care a trimis, neatent, către portarul care ieşise dintre buturi.

Petrolul are 8 puncte şi este pe locul 5, în timp ce Rapid , cu 5 puncte, este pe locul 11.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 17:09 VIDEOWang Chuqin, cel mai bun jucător de tenis de masă al lumii, a câştigat Saudi Smash 2024. Finală fabuloasă cu Patrick Franziska 16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă 16:23 Cine l-a sfătuit pe Florinel Coman să se transfere în Qatar: „Am vorbit cu el, mi-a spus să mă duc!” 15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat Vezi toate știrile
Citește și