Închide meniul

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce s-a spus că Mihai Rotaru nu mai investeşte la Universitatea Craiova: „Am vorbit cu el! A zis că e chiar foarte supărat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 21:53

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce s-a spus că Mihai Rotaru nu mai investeşte la Universitatea Craiova: „Am vorbit cu el! A zis că e chiar foarte supărat

Sorin Cârţu, reacţie în cazul posibilei retrageri a lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

  • Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce s-a spus că Mihai Rotaru nu mai investeşte la Universitatea Craiova
  • Ce a vorbit Cârţu cu Mihai Rotaru

 

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce s-a spus că Mihai Rotaru nu mai investeşte la Universitatea Craiova. Preşedintele Universităţii Craiova a dezvăluit că patronul oltenilor este extrem de supărat din cauza zvonurilor apărute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Cârţu a negat cu vehemenţă toate informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la posibila retragere a lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova.

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce s-a spus că Mihai Rotaru nu mai investeşte la Universitatea Craiova

”Normal e să îi daţi lui telefon şi să vă explice ce înseamnă. Dar eu am vorbit cu el, astăzi, chiar acum vreo oră – o jumătate de oră, nu mai ştiu, a zis că el nu a declarat aşa ceva la nimeni şi că e o aiureală.

Reclamă

Nu a declarat la niciun reporter aşa ceva. (n.r. deci să stea liniştiţi fanii?) Eu ţi-am zis ce am vorbit cu el, că şi eu am dat telefon să vorbim problemele noastre, şi cu antrenorul, era chiar foarte deranjat.

L-am întrebat dacă e deranjat şi a zis că e chiar foarte supărat, foarte deranjat. Asta mi-a zis dânsul, dar vorbiţi eu el, el e cel mai în măsură să spună”, a spus Sorin Cârţu la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, prima reacție după vestea că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova

Gigi Becali a oferit prima reacție după vestea că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova. Patronul FCSB a declarat că îl înțelege pe finanțatorul oltenilor și că îi va urma exemplul, dacă nu va continua să obțină profit la cârma vicecampioanei.

Gigi Becali spune că Mihai Rotaru nu este un „dușman declarat”, ci doar un rival din lumea fotbalului. Latifundiarul din Pipera a anunțat că, dacă echipa nu își va îndeplini obiectivele, atunci va fi dispus să vândă clubul chiar și lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

„Rotaru nu e dușmanul meu. Nu pot să zic că e dușman declarat. Eu numesc dușmani, metaforic, pe toți cei care sunt împotriva mea la fotbal. Păi dă omul, ce vrei să facă? A băgat omul, peste 15-20 de milioane pagubă. Păi ce, e idiot? Nu își bate joc de familia lui. A făcut minuni că n-a intrat în faliment până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Și e normal că se retrage, cum mă voi retrage și eu. Pun lucrul ăsta în fața Domnului și îi dau lucrul ăsta lui Hristos. Și îi zic, Hristoase, îți dau ție asta, tu fă ce trebuie să faci. Anul ăsta am început să înțeleg asta. Dacă Hristos îmi va da semne, dacă la anul mergem în Conference League, nu mă retrag.

Dacă văd că nici Europa League, nici Conference League, nici jucători nu vând, atunci abandonez. Și îi zic ia, mă, Talpane, ia-o tu! Asta voi face cu siguranță. Dar dacă mă ia Domnul, îmi dă 7-8 milioane, mă duce de pe locul 14 pe locul 3 și câștig campionatul, atunci dușmanii se vor topi și pofta lor va pieri.

Cu slava Domnului, va lua FCSB campionatul și va merge în Liga Campionilor. Se topesc dușmanii mei”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”