Închide meniul

Prima reacţie din tabăra lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova! Anunţul „şepcilor roşii”: „Îl aşteptăm la discuţii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 15:14

Prima reacţie din tabăra lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova! Anunţul „şepcilor roşii: „Îl aşteptăm la discuţii!

Prima reacţie din tabără lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui meci pentru U Cluj/ Profimedia

Prima reacţie din tabăra celor de la U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova, nu a întârziat să apară. Oficialii „şepcilor roşii” au declarat că tehnicianul este sub contract cu gruparea ardeleană, şi nu s-a discutat despre posibila sa plecare în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe ar fi alesul lui Mihai Rotaru, pentru postul de antrenor la Universitatea Craiova. „Geană” ar urma să îi ia locul lui Mirel Rădoi, tehnician care şi-a dat demisia de pe banca oltenilor, la începutul lunii.

Prima reacţie din tabăra lui U Cluj, după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova

Preşedintele de la U Cluj a oferit declaraţii în presa locală, şi a dezvăluit că Eugen Neagoe l-a contactat pentru a-şi exprima dorinţa de a antrena în Bănie, fiind vorba de „echipa sa de suflet”. Radu Constanţea a mărturisit că „Geană” încă nu şi-a reziliat contractul în Ardeal, şi este aşteptat la discuţii.

„M-a sunat şi mi-a spus că are ofertă de la Universitatea Craiova, că l-au contactat cei de acolo, că îşi doreşte să plece, că e vorba de Craiova, echipa lui de suflet şi aşa mai departe.

El nu a reziliat contractul, e sub contract cu noi, cu Universitatea Cluj. Îl aştept la discuţii. Va sosi şi vom vedea ce soluţii se pot găsi”, a declarat Radu Conatnaţea, preşedintele de la U Cluj, conform actualdecluj.ro.

Reclamă

Comunicatul oficial emis de U Cluj, după ce Eugen Neagoe ar fi alesul lui Mihai Rotaru

U Cluj a emis un comunicat prin care anunţă faptul că Eugen Neagoe va purta discuţii cu oficialii clubului ardelean pentru a o putea prelua pe Universitatea Craiova. Mai mult decât atât, „şepcile roşii” susţin că tehnicianul şi-a construit planul pentru pauza competiţională din iarnă, plan care ar urma să fie dat complet peste cap de plecarea sa.

„Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova.

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

Reclamă 4 / 0/3

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații”, se arată în comunicatul emis de U Cluj, conform gsp.ro.

Eugen Neagoe, noul antrenor al Universității Craiova! Mihai Rotaru și-a ales tehnicianul

Eugen Neagoe va fi noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani este alesul lui Mihai Rotaru.

Din informațiile as.ro, Eugen Neagoe a venit să negocieze cu Mihai Rotaru imediat după ultima partidă disputată la U Cluj în acest an, 1-2 cu Sepsi, care a avut loc sâmbătă.

Neagoe a fost primul nume contactat de Mihai Rotaru după ce clubul din Bănie s-a despărțit de Mirel Rădoi. Patronul oltenilor ar fi negociat și cu Laurențiu Reghecampf, însă nu a avut succes.

Eugean Neagoe o antrena pe U Cluj din august 2022, când i-a luat locul lui Erik Linkar. 6 victorii, 7 remize și 6 înfrângeri este bilanțul lui Eugen Neagoe la U Cluj.

Recomandări
  • U Cluj, prima reacţie după ce Eugen Neagoe s-ar fi înţeles cu Universitatea Craiova
  • Anunţul clubului ardelean

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și