Închide meniul

Prima uriașă pe care i-o pregătise Gigi Becali lui Alex Ioniță, la FCSB! Rapidistul a refuzat fără să stea pe gânduri

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 octombrie 2022, 19:33

Prima uriașă pe care i-o pregătise Gigi Becali lui Alex Ioniță, la FCSB! Rapidistul a refuzat fără să stea pe gânduri

Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va încasa 500.000 de euro pe sezon

Alex Ioniță, în timpul unui interviu / Facebook FC Rapid 1923

S-a aflat prima uriașă pe care i-o pregătise Gigi Becali lui Alex Ioniță, la FCSB. Ioniță a fost dorit intens de patronul roș-albaștrilor în urmă cu 4 ani, însă mijlocașul Rapidului a refuzat din start oferta. Alex Ioniță și-a declarat public dragostea uriașă față de Rapid, clubul la care a crescut și pentru care evoluează în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Datorită atașamentului uriaș față de Rapid, mijlocașul de 27 de ani a refuzat o primă uriașă de instalare din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB a vrut să-l transfere în 2018, dar Ioniță a fost de neclintit.

Prima uriașă pe care i-o pregătise Gigi Becali lui Alex Ioniță, la FCSB!

Potrivit playsport.ro, Becali îi pregătise un salariu de 30.000 de euro pe lună, precum și o primă de 250.000 de euro, la semnătură. Oferta i-a fost prezentată de impresara Anamaria Prodan.

Recent, Alex Ioniță a povestit cum au decurs discuțiile cu Prodan. La vremea respectivă, mijlocașul evolua la Astra.

„Claudiu Belu, cu care eram coleg la Astra şi sunt şi acum la Rapid, mi-a zis să mâncăm ceva şi abia apoi să ne ducem la Giurgiu.

Reclamă

Ne-am oprit să mâncăm şi a venit doamna Anamaria Prodan, care era agenta lui Claudiu. Mi-a zis la un moment dat: ‘Hai, Alex, vrei să semnezi cu FCSB? Am vorbit cu Gigi Becali şi te doreşte foarte mult’.

I-am mulţumit foarte mult, dar i-am zis că nu se pune problema. Nici nu am vrut să discut de bani, deşi mi-a spus că sunt foarte mulţi bani la mijloc!

Visul meu a fost să joc pentru Rapid şi am făcut-o de la şase ani la 19 ani, la toate grupele de copii şi juniori, echipa a doua, echipa mare. Nu puteam să merg să joc la FCSB!”, a spus Alex Ioniță, pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj

Rapid a avut un mesaj clar pentru Kyros Vassaras, după scandalul de arbitraj din eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 1-2. Giuleștenii i-au cerut explicații președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Lucian Rusandu a anulat, cu ajutorul VAR, un gol celor de la Rapid. Reluările nu au scos în evidenţă un motiv clar pentru care Lucian Rusandu a luat decizia de a anula reușita.

„Domnule Vassaras,

din poziția de Președinte al FC Rapid București țin să trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care este tratată echipa noastră de către arbitri, pe parcursul meciurilor de fotbal.

În dorința de a păstra o relație corectă cu judecătorii de pe „‘dreptunghiul verde” ne-am ferit de polemici, considerând că și arbitrii sunt oameni, iar omul este supus greșelii.

Mai mult, odată cu intrarea în fotbalul modern, după introducerea sistemului VAR, aveam convingerea că judecățile din arbitraj vor deveni o simplă formalitate. Cu toate acestea, am constatat cu surprindere că, deși n-ar trebui, arbitrii “reușesc” să iasă în evidență.

Întâmplător sau nu, în ultimele trei meciuri din campionat, Rapid a beneficiat de un arbitraj extrem de slab, iar ultimile două (cu CS Mioveni și AFC Chindia Târgoviște) au avut același numitor comun, în persoana domnului Lucian Rusandu. Prin deciziile sale total eronate, concluzie trasă de foști mari arbitri și de analiști sportivi, respectivul arbitru a anulat două goluri cât se poate de clare, atât de pe teren, cât și din camera VAR, goluri care la un moment dat pot conta în configurarea clasamentului”, a fost o parte a mesajului transmis de cei de la Rapid, pe conturile oficiale.

Reclamă

 

Recomandări
  • Prima uriașă pe care i-o pregătise Gigi Becali lui Alex Ioniță, la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și