Închide meniul

Primarul din Sf. Gheorghe, revoltat după scandările xenofobe de la Sepsi – FC U Craiova: „Suporterii extremiști își bat joc de fotbal!”

Cosmin Olteanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 8:49

Primarul din Sf. Gheorghe, revoltat după scandările xenofobe de la Sepsi – FC U Craiova: Suporterii extremiști își bat joc de fotbal!”

Primarul din Sf. Gheorghe, revoltat după scandările xenofobe de la Sepsi - FC U Craiova

Sepsi - FC U Craiova / hepta

  • Primarul din Sf. Gheorghe, revoltat după scandările xenofobe de la Sepsi – FC U Craiova

Antal Arpad, primarul din Sf. Gheorghe, s-a declarat revoltat după scandările xenofobe de la Sepsi – FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete.

Primarul din Sf. Gheorghe, revoltat după scandările xenofobe de la Sepsi – FC U Craiova

Antal Arpad consideră inadmisibil comportamentul suporterilor olteni și salută decizia „centralului” Chivulete de a opri meciul.

Reclamă

„Modul în care suporterii extremiști își bat joc de fotbal și de sport prin comportamentul lor de ură necalificată față de maghiari este intolerabil și inacceptabil.

Totuși, astăzi, pentru prima dată, s-a luat în sfârșit decizia corectă, care cred că este o decizie foarte importantă și bună: arbitrul a oprit meciul din cauza manifestărilor antimaghiare.

Reclamă

Problema va fi evaluată în continuare de către Comisia de Disciplină a Federației, pe baza raportului arbitrului. Rezultatul ar trebui să fie 3-0 în favoarea noastră!”, a scris Antal Arpad pe contul personal de Facebook.

Cum a reacționat Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova

„Sunt la Sf. Gheorghe acum. Ce am văzut? Am văzut un exces de zel ieșit din comun, atât din partea brigăzii de arbitri cât și din partea observatorului, pentru că referitor la meciurile disputate de mai de toate competitoarele din Superligă față de Sepsi, atitudinea suporterilor e aceeași. Că e vorba de Petrolul, că e vorba de Rapid, FCSB, ‘U’ Cluj. 

Nu s-a mai întâmplat așa ceva. Chiar niște suporteri de-ai lor că și la meciul cu Petrolul cei de acolo au scandat la fel ca noi. Ce facem cu soluția intermediară, care se putea finaliza cu evacuarea suporterilor. La alte jocuri s-a procedat și în felul ăsta. La violențe scrie în regulament, într-adevăr, dar se poate acționa în felul ăsta și la scandări.

Reclamă 4 / 0/3

Și din partea lor au existat scandări, tot rasiste! O să ducem casetele și înregistrările respective și o să fie nevoie de traducere. Înaintea jocului și în timpul jocului. Chestia asta se întâmplă și nu e plăcut, toată lumea tratează ca punct zero rasismul pe toate stadioanele lumii și se întâmplă și în alte părți. Și nu se opresc jocurile”, a spus Marcel Pușcaș, pentru digisport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova
Liga 1 • 7 apr., 18:20
Ce a putut să spună Eugen Trică, la 3 ani după ce îl umilea pe Nicolo Napoli! Cei doi fac fac echipă la FC U Craiova
Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB
Liga 1 • 6 apr., 8:27
„Acum ce facem?” Mihai Stoica, val de ironii când a aflat că a fost blocat transferul jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB
Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi - Farul 1-1
Liga 1 • 5 apr., 23:10
„Am fost 0! Inexplicabil!” Gică Hagi, un car de nervi după Sepsi – Farul 1-1. L-a atacat și pe Louis Munteanu: „Să fie dezamăgit”
Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi - Farul 1-1
Liga 1 • 5 apr., 22:57
„Cu asemenea arbitraje… nicio șansă!” Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1
Andres Dumitrescu a făcut praf arbitrajul după ce Sepsi a avut 2 goluri anulate în meciul cu Farul
Liga 1 • 5 apr., 22:49
„E imposibil! Nu ai cum!” Andres Dumitrescu a făcut praf arbitrajul după ce Sepsi a avut 2 goluri anulate în meciul cu Farul