Închide meniul

Primele două transferuri pregătite de Universitatea Craiova în era „Mirel Rădoi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 august 2022, 15:19

Primele două transferuri pregătite de Universitatea Craiova în era „Mirel Rădoi

Mirel Rădoi a dezvăluit motivul pentru care a semnat cu Al-Tai

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Primele două transferuri pregătite de Universitatea Craiova în era „Mirel Rădoi” sunt cele ale lui Alexandru Işfan şi Grigore Turda, jucători doriţi în trecut şi de Gigi Becali, la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, FC Argeş cere 1.5 milioane de euro pentru cei doi jucători, dar negocierile sunt încă în toi. Mai ales după ce piteştenii au cumpărat şi procentele pe care Mioveni le mai avea din drepturile lui Işfan (45%).

Primele două transferuri pregătite de Universitatea Craiova în era „Mirel Rădoi”

Fundaşul de 1.88 metri e cotat la 800.000 de euro şi a fost şi el pe lista lui Gigi Becali. Ce partea cealaltă, Işfan (22 de ani) are o valoare de piaţă de 600.000 de euro. Rămâne de văzut la ce preţ comun vor ajunge cele două părţi.

Până la cele două transferuri, Mirel Rădoi va fi prezentat azi ca noul antrenor al Universităţii Craiova, într-o conferinţă ce va începe la 16:30. Plecarea lui Lazslo Balint a fost deja anunţată de olteni.

Mirel Rădoi, noul antrenor al Universităţii Craiova

„Mulțumim, Laszlo Balint! 🤝
Universitatea Craiova și domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăți în jurul orei 17:00. Forza Știința!

Reclamă

Și nu uitați că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forțăm calificarea, în premieră de la revenirea Științei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”, e mesajul Universităţii Craiova.

Mirel Rădoi va semna un contract valabil pe două sezoane, anunţă aceeaşi sursă citată mai sus. Fostul selecţioner va fi, cel mai probabil, pe banca oltenilor în returul de pe teren propriu cu Zorya Luhansk, de joi. În manşa tur din Conference League, echipa din Bănie a pierdut cu 1-0.

Laszlo Balint a fost demis după doar 7 meciuri disputate de Universitatea Craiova în noul sezon. Antrenorul va pleca chiar după o victorie în derby-ul local, cu FC U Craiova 1948, scor 2-1. Acesta are şi o clauză în contract, în cazul în care nu se va ajunge la un acord privind rezilierea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit cum a aflat că Mirel Rădoi va deveni antrenorul Universităţii Craiova

Gigi Becali a dezvăluit cum a aflat că Mirel Rădoi va deveni antrenorul Universităţii Craiova. Finanţatorul de la FCSB l-a întrebat pe fostul selecţioner despre Marco Dulca şi acesta a ezitat să îi răspundă.

Gigi a dedus astfel că finul l-ar fi dorit şi el la Craiova, acesta fiind motivul pentru care nu i-a oferit iniţial multe detalii. Între timp, fostul jucător de la Chindia a ajuns la clubul din Berceni.

„Știam de Rădoi. Adică nu știam 100%, dar bănuiam. Sunt niște lucruri pe care le mai vorbesc și eu cu ăla, cu ăla. Am vorbit și cu finul, dar el nu a confirmat niciodată că se duce. Dar știți după ce mi-am dat seama? Eu l-am întrebat de Dulca și el mi-a spus mie.

Nu prea voia să îmi zică. Nu știu ce, că la-la. Eu te întreb pe tine ce părere ai de Dulca. Și el o lălăia. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Până la urmă a zis da, mă, nasule.

Și atunci eu mi-am dat seama. Că înseamnă că au tatonat atunci. Am văzut că și Rotaru mai vorbește de noi, atunci vorbesc și eu despre ei. Nu cu dușmănie, deși suntem în concurență”, a spus Becali, la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și