Închide meniul

Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 9:53

Reclamă
Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei

Jucătorii de la FCU Craiova, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit care sunt primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei. Unul dintre ei este și pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, de la FCSB, pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a retrogradat pentru prima dată în istorie, după ce a încheiat pe ultimul loc acest sezon. Oltenii au fost învinși de Hermannstadt, în ultima etapă a play-out-ului.

Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit, imediat după meciul cu Hermannstadt, că FCU Craiova se va despărți de două dintre vedetele lotului. Concret, Juan Bauza și William Baeten vor pleca din Bănie.

„Juan Bauza va pleca vara asta, la fel ca William Baeten”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Gigi Becali și-a exprimat deja interesul pentru William Baeten. Patronul de la FCSB s-a declarat încântat de mijlocașul belgian al oltenilor, în urmă cu câteva săptămâni: „Îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el”, spunea latifundiarul din Pipera.

Reclamă
Reclamă 4

William Baeten evoluează de patru sezoane la FCU Craiova, iar în această stagiune a punctat de șase ori, în cele 34 de meciuri bifate. De cealaltă parte, Juan Bauza a fost una dintre vedetele lui Adrian Mititelu, Gigi Becali fiind în trecut interesat și de acesta.

Bauza, cotat la un milion de euro, a fost transferat de olteni în vara lui 2021, în acest sezon reușind să marcheze opt goluri și să ofere șase pase decisive, în cele 26 de meciuri jucate în Bănie.

Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat!

Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat. Fiul patronului din Bănie a avut o reacție categorică, după ce oltenii au pierdut cu Hermannstadt, și a declarat că tatăl lui ar trebui să renunțe la echipă.

Adrian Mititelu Jr a declarat că nu vrea să mai audă de fotbal, cel puțin pentru o perioadă. Acesta a transmis că retrogradarea a fost cauzată de un staff slab, acuzându-l pe tatăl lui că s-a înconjurat de oameni neprofesioniști.

„Trebuie să spunem stop. Dacă se va ține cont de ce spun sau nu, nu știu… Vom vedea. Am pierdut 20 de milioane de euro. Merităm premiul pentru fraierii fotbalului românesc. Și ar putea fi o sumă mai mare. Am vândut terenuri sub prețul pieței ca să ținem echipa. Puteam face multe pe acele terenuri…

Acum vor decide acționarii, eu și sora mea, și tatăl nostru, care e administratorul societății. Nu vreau să vorbesc la cald, dar nu vreau acum să mai aud de fotbal. Nu e vorba de a renunța, ci de a înțelege fotbalul… Ăsta e rezultatul unui staff slab. Tata s-a înconjurat de oameni neprofesioniști.

Tatăl meu ajunge la 57 de ani, iar noi, copiii, vrem să ne trăim viața. E o seara amară pentru mine. Trebuie să știi când să pui punct, când să știi să nu mai mergi împotriva vântului”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform primasport.ro.

Live Antena Sport
Citește și:

Va trece România de grupe la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
13:29

Gică Hagi, prima reacţie după ce Ianis Hagi a ajuns pe lista lui Jose Mourinho, la Fenerbahce

12:43

Novak Djokovic s-a operat cu succes! Anunţul făcut de campionul sârb: „Asta mă face să continui”

12:14

EXCLUSIV AS.ro LIVEGică Popescu aşteaptă un singur lucru de la Ianis Hagi, după EURO 2024! La ce echipă îl vede pe internaţionalul român

11:40

EXCLUSIV AS.ro LIVEGică Popescu a dezvăluit cel mai important meci al României de la EURO 2024: „Mereu când am făcut asta, am ieşit din grupe”

10:50

Campionul mondial care vrea la Jocurile Olimpice de la Paris cu orice preţ: „Dacă trebuie să mă bat cu clubul meu, o voi face”

10:30

AS.ro LIVE | Ediţie specială cu Gică Popescu. Fostul mare internaţional a vorbit despre echipa naţională

1 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt 2 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 3 FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani 4 FotoIanis Hagi şi Elena Tănase pun la punct ultimele detalii pentru „nunta anului”! Decorul de vis în care îşi vor uni destinele 5 FotoSimona Halep, mesaj superb pentru mama ei, de ziua acesteia! Postarea tenismenei a adunat rapid aproape 15.000 de like-uri! 6 FotoAlexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase
Citește și