Închide meniul

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 23:14

Reclamă
Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor au făcut show la Sibiu

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt

Fanii lui Dinamo i-au încurajat pe jucători, înaintea meciului cu Hermannstadt/ Facebook Radio Dinamo

Jucătorii lui Dinamo au avut parte de o primire spectaculoasă la Sibiu, înaintea meciului cu Hermannstadt. Fanii „câinilor” au făcut show şi au aprins torţe, încurajându-i pe „elevii” lui Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu a mai câştigat de patru runde şi ţinteşte victoria în duelul cu Hermannstadt. Partida de la Sibiu se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt

În etapa precedentă, Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, campioana reuşind să se impună cu scorul clar de 2-0. Acest fapt nu i-a determinat pe fani să-şi piardă încrederea în echipă.

„Câinii” au făcut deplasarea la Sibiu de vineri, pentru confruntarea cu Hermannstadt, iar la hotel au fost întâmpinaţi de zeci de suporteri, care au aprins torţe şi au făcut un spectacol total.

Fanii au început să cânte şi i-au încurajat pe jucătorii lui Zeljko Kopic, care vor să obţină cele trei puncte în duelul cu Hermannstadt, pentru a reveni pe locurile de play-off.

Reclamă
Reclamă

„Ne dorim această victorie”, a fost una dintre scandările fanilor prezenţi la hotelul unde au fost cazaţi „câinii” în Sibiu, după cum se observă în imaginile postate pe pagina de Facebook Radio Dinamo.

Dinamo are 18 puncte şi se clasează pe locul şapte în Liga 1, după 13 runde disputate. „Câinii” sunt la egalitate cu Sepsi, şi la un punct distanţă de FCSB, Oţelul şi Petrolul.

După meciul cu Hermannstadt, Dinamo va avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa rivalei FCSB. „Câinii” vor primi din nou vizita campioanei, de data aceasta într-un meci din grupele Cupei României. Partida se va disputa pe 30 octombrie, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Veste excelentă pentru fanii „câinilor”

Andrei Nicolescu a anunţat când va ieşi Dinamo din insolvenţă! Administratorul special al „câinilor” a subliniat că totul depinde de procesul pe care Dinamo îl mai are cu Vasile Şiman, fostul patron al Sportului.

În contractul de transfer al lui Ionuţ Şerban de la Sportul la Dinamo, semnat în 2013, Vasile Şiman a inclus o clauză de 1 milion de euro. Această sumă trebuia să o primească de la Dinamo dacă echipa din Ştefan cel Mare renunţa la Ionuţ Şerban. În 2021, Şerban a plecat de la Dinamo ca jucător liber de contract.

„Depinde doar de procesul din instanță cu Vasile Șiman. Dacă acesta se închide repede, atunci putem.

Eu cred în ianuarie – februarie vom putea depune cererea de ieșire din insolvență. Cam atunci se va termina și aceasta este estimarea mea”, a declarat Andrei Nicolescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și