Închide meniul

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. „Câinii” au suferit o ruşine istorică cu el pe bancă

Alex Ioniță Publicat: 28 noiembrie 2023, 19:54

Reclamă
Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. „Câinii au suferit o ruşine istorică cu el pe bancă

Răsturnare de situaţie la Dinamo! Ovidiu Burcă, anunţ despre rămânerea în club

Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă / AntenaSport

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. Tehnicianul a vorbit despre „scaunul liber” din Ștefan cel Mare și a făcut o dezvăluire uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas fără antrenor după ce Ovidiu Burcă și-a anunțat demisia. Acesta a plecat de pe banca „câinilor” după înfrângerea cu FCSB, scor 0-1, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Primul antrenor care e dispus să vină Dinamo în locul lui Ovidiu Burcă. Dusan Uhrin Jr nu ar refuza o ofertă

Tehnicianul care a mai pregătit-o în trecut pe Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a dezvăluit faptul că nu ar refuza o revenire în Ștefan cel Mare. Totuși, acesta a menționat și că nu a discutat, până în momentul de față, cu oficialii grupării.

”Nu m-a sunat momentan nimeni de la Dinamo. Nu mai știu bine care e situația acolo. Aș discuta, nu aș zice nu, dar cum v-am spus, până acum nu a fost nimic. A fost dat Burcă afară? Nu știam.

 Zăvăleanu mai e acolo? A fost ceva când am plecat de la Dinamo ultima dată. (n.r. Nu ați avut o relație foarte bună?) Nu e neapărat asta, dar ultima experiență s-a terminat cum s-a terminat”, a declarat Dusan Uhrin potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Este de notat faptul că Dinamo a suferit o umilință istorică cu Uhrin pe bancă. Acesta a fost tehnicianul care i-a dus pe „câini” în Liga a 2-a pentru prima dată în istoria clubului fondat în anul 1946.

Cu tehnicianul ceh pe bancă, „câinii” nu au reușit să câștige barajul de promovare/menținere în Liga 1 în anul 2022 și au fost învinși de U Cluj cu scorul de 1-3, la general.

Mircea Lucescu, anunţ categoric despre posibila revenire la Dinamo

După anunțul demisiei lui Ovidiu Burcă, „Il Luce” a vorbit despre o posibilă revenire la clubul din Ștefan cel Mare. Acesta a dezvăluit faptul că nu dorește să comenteze situația de la Dinamo și că nu crede ar putea să se implice la echipă, în momentul de față.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu pot să comentez situația de la Dinamo. Nu aș putea să mă implic acum, abia am venit. Am fost la derby doar ca să văd meciul nu contează cine mai era lângă mine, cu cine m-am conversat.

Dacă am oferte de afară? Nu doresc să comentez acum”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sursei citate anterior.

Mircea Lucescu a mai fost antrenorul celor de la Dinamo 1985-1990. Alături de „câini” a câștigat două Cupe al României, în sezoanele 1985/1986 și 1989/1990, dar și un titlu de campion al României, în sezonul 1989/1990.

După ce a plecat de pe banca „câinilor” a mai antrenat-o doar pe Rapid, în Liga 1. A urmat apoi o lungă carieră de succes pe plan european, în care a pregătit formații precum: AC Pisa, Brescia, Reggiana, Inter Milano, Galatasaray, Besiktas, Șahtior, Zenit, echipa națională a Turciei și Dinamo Kiev.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și