Închide meniul

Primul jucător care pleacă de la FCSB! Gigi Becali nu mai aşteaptă pauza din iarnă: „L-am dat de acum”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 12:15

Primul jucător care pleacă de la FCSB! Gigi Becali nu mai aşteaptă pauza din iarnă: „L-am dat de acum

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat care este primul jucător care pleacă de la FCSB! Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Ianis Stoica a fost cedat sub formă de împrumut la U Cluj, chiar din această pauză datorată meciurilor echipelor naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica nu a mai bifat prea multe minute în tricoul roş-albaştrilor. În acest sezon, tânărul atacant de 19 ani a evoluat în 18 partide, în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol.

Primul jucător care pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul

Gigi Becali mizează pentru postul de atacant pe Andrea Compagno şi Billel Omrani. Totodată, patronul FCSB are încredere şi în David Miculescu, atacantul pentru care „a spart banca” pentru a-l aduce de la UTA.

În acest context, latifundiarul din Pipera a luat decizia de a-l împrumuta pe Ianis Stoica la U Cluj. Becali nu a mai aşteptat pauza competiţională din iarnă, iar tânărul atacant poate merge să se antreneze sub comanda lui Eugen Neagoe.

„E bine, pe Ianis l-am dat la Cluj. L-am dat de acum, poate să meargă de acum să se antreneze. E bine să joace. Noi avem atacanţi, îi avem şi pe Compagno, pe Omrani şi pe David Miculescu. Miculescu mai mult îmi place atacant, cum l-am pus”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO Arena.

Reclamă

Curg ofertele la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul momentului

Gigi Becali a făcut un anunţ ferm şi a dezvăluit ce jucători o pot părăsi pe FCSB în următoarea perioadă de transferuri. Adrian Şut, Andrei Cordea şi Malcom Edjouma pot fi transferaţi de roş-albaştrii în iarnă, aceştia având oferte din străinătate.

Gigi Becali a declarat că trei jucători se pot despărţi de FCSB în următoarea perioadă de transferuri. Adrian Şut poate pleca în Turcia, Malcom Edjouma în Ungaria, iar Andrei Cordea în MLS, în campionatul din America. Totodată, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că în schimbul acestora trei vrea să obţină 9 milioane de euro.

Cu toate acestea, Becali a declarat că dacă echipa va avea rezultate notabile, şi se va afla pe podium, niciun jucător nu va mai fi vândut!

Reclamă 4 / 0/3

„Depinde la ce vă referiţi. Sunt jucători pe care nu mai vreau să îi ţin şi sunt jucători pentru care sunt ceva oferte, discuţii, dar care ei pot pleca dacă… de exemplu, dacă batem tot şi venim pe locul 2, atunci nu mai pleacă şi ne axăm pe titlu. Este o ofertă şi pentru Şut, şi pentru Cordea din America. Şi pentru Malcom Edjouma din Ungaria. Pentru Şut avem ofertă din Turcia.

Dacă suntem pe locul 2-3, nu mai pleacă niciunul. De exemplu, Malcom un milion, pe Şut am cerut 3 milioane, iar pentru Cordea 5 milioane de euro. Din Ungaria este oferta de la MOL Vidi. Din America nu ştiu echipa a lui Cordea. De Şut am aflat din presa turcă. Am zis că pe trei milioane îl dau.

Să dea Dumnezeu să îmi dea nişte bani. Pe urmă îi dau şi eu mai departe, că aşa trebuie făcut”, a declarat Gigi Becali, la PRO Arena.

Recomandări
  • Primul jucător care a plecat de la FCSB
  • Anunţul făcut de Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și