Închide meniul

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 13:05

Reclamă
Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit care va fi primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj, din sezonul viitor. Mihai Stoica l-a dat de gol pe „Bursuc” şi e convins că antrenorul îl va readuce Yuri Matias în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e liber de contract, după ce a fost demis de la Jeonbuk. Antrenorul s-a înţeles deja cu Neluţu Varga şi va reveni pe banca lui CFR Cluj, în vară.

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur

Mihai Stoica este de părere că Dan Petrescu îl va readuce pe Yuri Matias la CFR Cluj. Fundaşul brazilian evoluează în prezent la Neftchi Baku, fiind transferat de azeri în mandatul lui Adrian Mutu.

Yuri Matias a evoluat timp un sezon şi jumătate la CFR Cluj, alături de care a câştigat un titlu.

De asemenea, MM e convins că Dan Petrescu va face eforturi să-l readucă şi pe Andrei Burcă la CFR Cluj. Fundaşul echipei naţionale joacă în prezent la Al-Okhdood, în Arabia Saudită.

Reclamă

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să-l aducă pe Burcă înapoi, dar dacă semnează, atunci primul transfer va fi Yuri! În orice caz, chiar dacă nu va fi primul transfer, tot sunt sigur că Yuri va juca la CFR din vară dacă se întoarce.

E un câştig uriaş pentru CFR dacă vine Petrescu, asta e clar”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit faptul că „Bursucul” a fost pe lista lui Gigi Becali, în urmă cu mai mulţi ani, însă nu s-a ajuns la o înţelegere cu antrenorul care o va prelua pe CFR Cluj, din vară.

Reclamă 4 / 0/3

MM a mărturisit că s-a negociat cu Dan Petrescu, însă „Bursucul” ar fi fost dispus să semneze dacă FCSB nu era campioană, la acel moment.

„Eu cu Dan Petrescu am avut o discuţie în 2005. Am fost cu Gigi la el acasă şi am stat până dimineaţa să discutăm. Nu înţelegeam de ce ezită şi nu voia să vină.

La un moment dat l-am întrebat un singur lucru. «Dacă terminam pe locul 2 şi nu am fi câştigat campionat, atunci veneai la noi?» «Pe jos!» (n.r. a răspuns Dan Petrescu).

Plecase Zenga atunci, iar Petrescu a fost opţiunea noastră înainte să vină Protasov. Hagi fusese prima opţiune, dar l-a refuzat pe Gigi şi apoi a fost varianta Petrescu.

Ne-am dus la el acasă şi am stat până dimineaţa. Aşa s-a terminat noaptea aia lungă. El atunci s-a gândit că mai sus de locul 1 nu poate termina”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și