Închide meniul

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 13:05

Reclamă
Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!

Dan Petrescu are un nou antrenor secund la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit care va fi primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj, din sezonul viitor. Mihai Stoica l-a dat de gol pe „Bursuc” şi e convins că antrenorul îl va readuce Yuri Matias în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e liber de contract, după ce a fost demis de la Jeonbuk. Antrenorul s-a înţeles deja cu Neluţu Varga şi va reveni pe banca lui CFR Cluj, în vară.

Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur

Mihai Stoica este de părere că Dan Petrescu îl va readuce pe Yuri Matias la CFR Cluj. Fundaşul brazilian evoluează în prezent la Neftchi Baku, fiind transferat de azeri în mandatul lui Adrian Mutu.

Yuri Matias a evoluat timp un sezon şi jumătate la CFR Cluj, alături de care a câştigat un titlu.

De asemenea, MM e convins că Dan Petrescu va face eforturi să-l readucă şi pe Andrei Burcă la CFR Cluj. Fundaşul echipei naţionale joacă în prezent la Al-Okhdood, în Arabia Saudită.

Reclamă
Reclamă 4

„Cred că Petrescu o să facă eforturi să-l aducă pe Burcă înapoi, dar dacă semnează, atunci primul transfer va fi Yuri! În orice caz, chiar dacă nu va fi primul transfer, tot sunt sigur că Yuri va juca la CFR din vară dacă se întoarce.

E un câştig uriaş pentru CFR dacă vine Petrescu, asta e clar”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit faptul că „Bursucul” a fost pe lista lui Gigi Becali, în urmă cu mai mulţi ani, însă nu s-a ajuns la o înţelegere cu antrenorul care o va prelua pe CFR Cluj, din vară.

Reclamă

MM a mărturisit că s-a negociat cu Dan Petrescu, însă „Bursucul” ar fi fost dispus să semneze dacă FCSB nu era campioană, la acel moment.

„Eu cu Dan Petrescu am avut o discuţie în 2005. Am fost cu Gigi la el acasă şi am stat până dimineaţa să discutăm. Nu înţelegeam de ce ezită şi nu voia să vină.

La un moment dat l-am întrebat un singur lucru. «Dacă terminam pe locul 2 şi nu am fi câştigat campionat, atunci veneai la noi?» «Pe jos!» (n.r. a răspuns Dan Petrescu).

Plecase Zenga atunci, iar Petrescu a fost opţiunea noastră înainte să vină Protasov. Hagi fusese prima opţiune, dar l-a refuzat pe Gigi şi apoi a fost varianta Petrescu.

Ne-am dus la el acasă şi am stat până dimineaţa. Aşa s-a terminat noaptea aia lungă. El atunci s-a gândit că mai sus de locul 1 nu poate termina”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și