Închide meniul

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!”

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 10:43

Reclamă
Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali

Dan Petrescu şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit faptul că „Bursucul” a fost pe lista lui Gigi Becali, în urmă cu mai mulţi ani, însă nu s-a ajuns la o înţelegere cu antrenorul care o va prelua pe CFR Cluj, din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a revenit în ţară, după ce a fost demis de la Jeonbuk. Antrenorul s-a înţeles deja cu Neluţu Varga şi va reveni pe banca lui CFR Cluj, la finalul sezonului.

Dan Petrescu a fost dorit la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că Dan Petrescu a ales să nu semneze cu FCSB, deoarece roş-albaştrii au câştigat titlul în acel sezon, 2005, imediat după plecarea lui Walter Zenga.

MM a mărturisit că s-a negociat cu Dan Petrescu, însă „Bursucul” ar fi fost dispus să semneze dacă FCSB nu era campioană, la acel moment.

„Eu cu Dan Petrescu am avut o discuţie în 2005. Am fost cu Gigi la el acasă şi am stat până dimineaţa să discutăm. Nu înţelegeam de ce ezită şi nu voia să vină.

Reclamă

La un moment dat l-am întrebat un singur lucru. «Dacă terminam pe locul 2 şi nu am fi câştigat campionat, atunci veneai la noi?» «Pe jos!» (n.r. a răspuns Dan Petrescu).

Plecase Zenga atunci, iar Petrescu a fost opţiunea noastră înainte să vină Protasov. Hagi fusese prima opţiune, dar l-a refuzat pe Gigi şi apoi a fost varianta Petrescu.

Ne-am dus la el acasă şi am stat până dimineaţa. Aşa s-a terminat noaptea aia lungă. El atunci s-a gândit că mai sus de locul 1 nu poate termina”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Mihai Stoica şi-a ridicat semne de întrebare, despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. MM a declarat, după eşecul umilitor suferit de clujeni cu Farul, că dacă „Bursucul” era hotărât să preia din nou formaţia din Gruia, nu ar fi aşteptat finalul de sezon.

Când CFR a câştigat 4-1 în Giuleşti, am citit cu ochii mei că se pare că a pregătit meciul Dan Petrescu. N-am mai citit nimic după victoria noastră din Gruia despre cine a pregătit meciul. Chestia asta e poate o fi aşa, poate nu o fi aşa. Poate pregăteşte, poate nu pregăteşte.

(n.r. dacă ai fi Dan Petrescu, ai veni de acum pentru a da o mână de ajutor în aceste etepe finale?) Clar. Dar poate aş veni de acum. (n.r. de ce crezi că nu a venit până acum?) Nu ştiu. E foarte interesant topicul ăsta. La cum îl cunosc eu pe Dan Petrescu, eu cred că dacă ar fi fost hotărât 100%, ar fi mers de acum.

Pentru că nu e genul de om care se va implica din vară, dar acum să asiste pasiv la ceea ce se întâmplă. Se pot întâmpla multe. Poate să meargă CFR în cupele europene sau nu. CFR are un coeficient destul de bun pentru Conference League.

O eventuală ratare a cupelor europene nu ar fi vina lui. Dan Petresucu vine de la înălţimea a patru titluri cucerite cu CFR. Mai contează că nu ai fi putut să repari ce au greşit alţii câteva etape? Nu”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și