Închide meniul

Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 11:13

Reclamă
Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana

Primul transfer realizat de FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana

Gigi Becali, în faţa jurnaliştilor / AS.ro

Gigi Becali a realizat primul transfer la FCSB, pentru sezonul viitor. Campioana s-a înțeles cu David Kiki, fundașul celor de la Farul, jucătorul urmând să efectueze vizita medicală și să semneze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregătește pentru preliminariile Champions League, și Gigi Becali a început deja campania de transferuri, imediat după ce roș-albaștrii au primit trofeul de campioană.

Primul transfer realizat de FCSB

Conform playsport.ro, David Kiki s-a înțeles cu FCSB și urmează să semneze cu formația campioană. Fundașul stânga de la formația lui Gică Hagi va efectua chiar azi vizita medicală, în ziua în care Farul se duelează cu Universitatea Craiova.

David Kiki a fost și pe radarul lui Ludogorets, însă fundașul a ales să semneze cu FCSB, urmând să se dueleze cu Risto Radunovic pentru postul de titular în flancul stâng al apărării roș-albaștrilor.

David Kiki va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la FCSB, acesta putând evolua atât pe poziția de fundaș stânga, cât și de fundaș central. Contractul lui Kiki cu Farul expira la finalul acestui sezon.

Reclamă
Reclamă

În vârstă de 30 de ani, David Kiki este cotat la 1,1 milioane de euro. Fundașul din Benin a fost jucător de bază la formația lui Gică Hagi, bifând 34 de meciuri în acest sezon la Farul, reușind să marcheze un gol și să ofere două pase decisive.

Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”

Gigi Becali a revenit pe stadion şi a anunţat că va face patru transferuri de Champions League la FCSB. Latifundiarul din Pipera a venit cu un anunţ euforic când a fost întrebat despre jucătorii pe care îşi doreşte să îi aducă înainte de startul preliminariilor.

„Mai avem în părţile laterale, fundaş stânga, dreapta, avem ceva, dar ne trebuie ceva de calitate şi ne trebuie şi doi, trei atacanţi. Şi un mijlocaş la închidere, dacă e nevoie.

Reclamă

Da, lui Chiricheş i s-a prelungit contractul pentru încă un an, în aceleaşi condiţii financiare. Radunovic mai are până în iarnă. Când spun pe laterale, nu spun că nu au valoare, ci că trebuie dublaţi. Dublaj la Radunovic, dublaj în dreapta la Creţu. Ne trebuie ceva… Eu vreau să fac două echipe valoroase, cu care să mă bat în campionat şi în Europa.

Otele nici n-a mişcat cu noi. Da, golul a fost frumos, a avut o execuţie frumoasă. Nici 500.000 nu dau pe el. Dacă nu poţi să respiri în faţa lui Creţu, înseamnă că nu meriţi banii. Mi-a luat ochii la început cu viteza, cu un meci, două, dar nu, nu este pentru mine, pentru ce vreau eu. Pe cei care-i doresc nu vreau să-i spun. Sunt vreo patru pe care-i vreau. Să dau experienţa mea de 25 de ani să o vadă Şucu, Dane, fă aşa, aşa, aşa?! Lasă să-l mai ducă în groapă, să mai dea milioane, lasă să înveţe, să-l înveţe Daniel Niculae, Robert Niţă. Ce, sunt fraier?„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și