Închide meniul

Primul verdict în cazul lui Adrian Şut, după ce s-a accidentat în Sepsi – FCSB 1-2

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 8:43

Reclamă
Primul verdict în cazul lui Adrian Şut, după ce s-a accidentat în Sepsi – FCSB 1-2

Adrian Şutu s-a accidentat în Sepsi - FCSB 1-2

Adrian Șut, în timpul unui mei pentru FCSB / Hepta

Primul verdict în cazul lui Adrian Şut, după ce s-a accidentat în Sepsi – FCSB 1-2. Mijlocaşul roş-albaştrilor a fost scos pe targă spre finalul meciului de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emoţii pentru FCSB înaintea marelui meci cu CFR Cluj. Adrian Şut s-a accidentat şi a avut nevoie de o atelă la gleznă. Confom gsp.ro, Adrian Şut a suferit o entorsă la gleznă.

Primul verdict în cazul lui Adrian Şut, după ce s-a accidentat în Sepsi – FCSB 1-2

Mijlocaşul celor de la FCSB va fi monitorizat în următoarele zile pentru a se vedea dacă va putea juca la Cluj, în marele derby cu CFR. Şut s-a accidentat la Sfântu Gheorghe după un duel aerian cu un adversar. Acesta a căzut prost şi a fost scos cu targa de pe teren. Adrian Şut este cotat la 1.200.000 de euro şi a marcat de 4 ori în acest sezon pentru FCSB.

Gigi Becali l-a pus pe Ilie Poenaru să garanteze pentru Andrei Cordea și Adrian Șut

Gigi Becali l-a pus pe Ilie Poenaru să garanteze pentru Andrei Cordea și Adrian Șut. Dezvăluirile de senzație au fost făcute chiar de antrenorul poreclit „Mourinho de România”. Gigi Becali a vrut să se asigure că Șut și Cordea se pot ridica la nivelul investiției. I-a cerut verdictul lui Ilie Poenaru, cel care i-a antrenat la Academica Clinceni. „Mourinho de România” a fost convins încă de la început că cei doi jucători pot deveni titulari la FCSB.

„Pentru Cordea şi Şut, după discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, şi eu i-am garantat, că dânsul mi-a cerut garanţii dacă sunt pentru FCSB şi dacă fac faţă. Eu, în momentul acela, i-am garantat că acei jucători vor deveni nişte jucători foarte buni şi jucători foarte scumpi. Ceea ce se şi demonstrează pentru că eu ştiu ce pot ei”, a spus Ilie Poenaru, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Reclamă

Adrian Șut visează la un titlu cu FCSB

În luna iulie, înainte de debutul noului sezon de Liga 1, Adrian Șut se declara încrezător că FCSB va câștiga titlul de campioană.

Ne-am relaxat și acum am venit să ne pregătim. A fost o vacanță destul de scurtă, iar acum am venit la vizita medicală. Am reușit să ne reîncărcăm și suntem pozitivi că putem câștiga campionatul. Contează mult cum începi, dar și cum termini. Anul trecut am fost aproape.

Nu sunt în măsură să spun de cine vine, cine pleacă. Eu o să joc unde este nevoie. Dacă trebuie să joc acolo ca să ajut echipa (n.r. fundaș central), o să joc acolo”, spunea Adrian Șut, în luna iunie a acestui an.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și