Închide meniul

Probleme uriaşe pentru Alexandru Mitriţă! Starul Universităţii Craiova va rata duelul cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 17:10

Reclamă
Probleme uriaşe pentru Alexandru Mitriţă! Starul Universităţii Craiova va rata duelul cu Farul

Probleme uriaşe pentru Alexandru Mitriţă

Alexandru Mitriţă/ Profimedia

Alexandru Mitriţă se confruntă cu probleme, înainatea duelului dintre Universitatea Craiova şi Farul. Mijlocaşul oltenilor va rata confruntarea cu echipa lui Gică Hagi, din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul celor de la Farul, pentru confruntarea din etapa a 14-a din Liga 1. Partida se va disputa luni, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Probleme uriaşe pentru Alexandru Mitriţă, înainte de Farul – Universitatea Craiova

Alexandru Mitriţă nu s-a antrenat deloc în săptămâna premergătoare duelului cu Farul. Astfel, Costel Gâlcă nu se va putea baza pe serviciile internaţionalului român pentru duelul cu formaţia „Regelui”, notează fanatik.ro.

Alexandru Mitriţă s-a confruntat cu probleme la picior, şi cel mai probabil va fi menajat pentru partida cu Farul. Starul oltenilor a fost integralist în duelul din etapa precedentă, remiza cu Botoşani.

Mitriţă nu a fost prezent la niciun antrenament efectuat de olteni, în săptămâna premergătoare duelului de la Ovidiu, cu Farul, pregătindu-se separat.

Reclamă
Reclamă

Alexandru Mitriţă este cel mai important jucător al Universităţii Craiova, fiind golgheterul la zi al Ligii 1. Mijlocaşul a reuşit să marcheze şapte goluri, în cele 13 etape disputate.

Universitatea Craiova este fără victorie de două runde, după ce a remizat cu Botoşani şi Oţelul. Oltenii lui Costel Gâlcă ocupă locul secund din Liga 1, după 13 etape. De cealaltă parte, Farul este cu un singur punct peste locurile direct retrogradabile. Constăneţnii au suferit un eşec usturător în ultima etapă, scor 0-5 cu Rapid.

Costel Gâlcă, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Farul

Costel Gâlcă s-a declarat cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Farul! Tehnicianul a vorbit deschis în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă

Antrenorul oltenilor a afirmat că înfrângerea categorică cu 0-5 pe care Farul a suferit-o cu Rapid în etapa trecută va face ca partida cu jucătorii pregătiţi de Gică Hagi să fie mult mai dificilă.

„Cred că ultimul meci al Farului pe care l-a jucat împotriva Rapidului face meciul de la Constanţa mult mai greu pentru noi. Dar echipa arată mult mai bine în ultimul timp din punct de vedere fizic şi cred că este un plus pentru noi în acest moment.

Cu siguranţă cei de la Farul vor încerca la fel ca întotdeauna să aibă posesia. Au un joc elaborat pe care îl practică de mult timp, dar sper să găsim spaţiile necesare pentru a marca. Nu mă aşteptam la acel scor al lor din ultima etapă cu Rapidul. Dar Rapidul are un lot foarte bun la ora actuală şi nu câştigase acasă. Asta a făcut ca meciul să fie mult mai dificil pentru Farul Constanţa. Au şi greşit de câteva ori pe construcţia lor şi cred că acolo s-a decis meciul. La Farul este mai complicat pentru că este greu pentru Gheorghe Hagi să omogenizeze echipa, având în vedere că sunt multe plecări şi atunci ai nevoie de timp”, a spus Costel Gâlcă.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și