Închide meniul

„Procentele ajung la noi!” Şefii Rapidului anunţă că vor primi banii din transferul lui Radu Drăguşin. Lovitură financiară!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2024, 18:47

Reclamă
„Procentele ajung la noi! Şefii Rapidului anunţă că vor primi banii din transferul lui Radu Drăguşin. Lovitură financiară!

Şefii Rapidului anunţă că vor primi banii din transferul lui Radu Drăguşin

Victor Angelescu şi Dan Şucu/ Hepta

Şefii Rapidului anunţă că vor primi banii din transferul istoric al lui Radu Drăguşin de la Genoa la Tottenham. Victor Angelescu este convins că nu există niciun dubiu şi că clubul la care este acţionar minoritar va da o lovitură financiară de proporţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost legitimat la Centrul de Performanţă Rapid, fostul „Sport Regal”, de la 12 la 15 ani, înainte de 2018, atunci când ajungea la echipa de juniori a lui Juventus Torino. Contribuția de solidaritate reprezintă 5% din suma de transfer și se împarte la cluburile pe la care a trecut jucătorul începând cu vârsta de 12 ani. Prin urmare, 450.000 de euro ar urma să ajungă în România.

Şefii Rapidului anunţă că vor primi banii din transferul lui Radu Drăguşin

Victor Angelescu a cerut ca asociaţia să fie dizovală de Tribunalul Sectorului 1. Chiar dacă au apărut zvonuri că beneficiara sumei ar urma să fie FRF, finanţatorul giuleştenilor neagă şi aşteată banii de la FIFA.

(n.r. Ce se întâmplă cu procentele din transferul lui Drăgușin. Le-a primit Rapid?) Păi, stați liniștiți, că nu vin imediat. Cred că vin într-un an. Până face FIFA calculele…

Dar așa cum am declarat nu este nicio problemă, procentele vor ajunge la noi. (n.r. Nu la FRF?) Nu există nici un dubiu din punctul nostru de vedere”, a declarat Victor Angelescu pentru iamsport.ro.

Reclamă

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român din istorie. Fundaşul care abia a împlinit 22 de ani a fost cumpărat cu 25 de milioane de euro. La această sumă se mai adaugă alte 5 milioane de euro sub formă de bonusuri.

Centrul de Performanţă Rapid ar fi rămas „o entitate parte a grupului juridic din jurul clubului profesionist”, asigură conducătorii clubului din Giuleşti.

Florin Manea a anunțat că banii ajung la FRF

Din informațiile AS.ro, în pașaportul electronic al lui Radu Drăgușin nu este trecut niciun club din România la care să fi fost format. Era nevoie ca Centrul de Performanţă Rapid să fi fost trecut acolo, pentru a fi virați cei 450.000 de euro. Din moment ce giuleștenii nu au încasat niciun ban după transferul lui Drăgușin de la Juventus la Genoa, e de așteptat ca situația să se repete și acum.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, a fost cel care a dezvăluit că banii aferenți contribuției de solidaritate ar urma să ajungă la FRF. Suma ar fi mult mai mică.

„De solidaritate. Regal l-a vândut la Rapid Bucureşti. Rapid a băgat acea societate în faliment, aşa că FRF va încasa nişte bani. 80.000 – 100.000, ceva de genul„, a declarat Florin Manea, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și