Închide meniul

Programul etapei a 4-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul FCSB – CFR Cluj

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2023, 23:27

Reclamă
Programul etapei a 4-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul FCSB – CFR Cluj

Programul etapei a 4-a din Liga 1

Duel între David Miculescu şi Mario Camora, în timpul meciului FCSB - CFR Cluj/ Hepta

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat programul etapei a 4-a din Liga 1. Iată când se va juca derby-ul FCSB – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – CFR Cluj se va disputa duminică, 6 august, de la ora 21:30. FCSB va juca meciul cu formaţia ardeleană la 3 zile distanţă după returul din Conference League, cu CSKA 1948 Sofia.

Programul etapei a 4-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul FCSB – CFR Cluj

Iată programul etapei a 4-a din Liga 1, potrivit anunţului LPF de pe site-ul său oficial:

Vineri, 4 august

Ora 18.30 UTA Arad – Politehnica Iași

Reclamă

Ora 21.30 Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

Sâmbătă, 5 august

Ora 18.30 FC Botoșani – FC U Craiova 1948

Reclamă 4 / 0/3

Ora 21.30 FC Universitatea Cluj – Dinamo București

Duminică, 6 august

Ora 18.15 Petrolul Ploiești – Farul Constanța

Ora 21.30 FCSB – CFR 1907 Cluj

Luni, 7 august

Ora 18.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Oțelul Galați

Ora 21.30 FC Voluntari – FC Rapid 1923

Reclamă

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor! A adus un internaţional grec, care a jucat la Campionatul Mondial

CFR Cluj a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Formaţia ardeleană a semnat cu Panagiotis Tachtsidis, fost jucător al lui AS Roma.

Internaţional grec, cu 25 de prezenţe în naţionala elenă, Panagiotis Tachtsidis a participat la Campionatul Mondial din Brazilia din 2014.

Bun venit, Panagiotis Tachtsidis!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul grec, Panagiotis Tachtsidis, este noul mijlocaș al echipei noastre!
Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania și Cesena. Mijlocașul de 32 de ani a mai evoluat în țara natală la AEK Atena și Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar și în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naționala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecții, și alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014. Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite”, a transmis CFR Cluj pe pagina sa de Facebook.

CFR Cluj a anunţat azi şi transferul lui Luca Mihai

Tot astăzi, CFR Cluj a anunţat transferul lui Luca Mihai, un tânăr de 19 ani, care a evoluat pentru naţionalele U15, U16, U 19 şi U20.

Bine ai venit, Luca Mihai!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul român, Luca Mihai, este noul jucător al echipei noastre!

Tânărul mijlocaș central s-a transferat în Italia la doar 15 ani, evoluând, la Primavera, pentru Chievo, Bologna și Spal, iar apoi, la seniori, a jucat pentru AC Trento și AlbinoLeffe. La vârsta de 17 ani, mijlocașul a făcut pasul la echipa mare a celor de la Bologna, fiind promovat și antrenat de marele Sinisa Mihajlovic. Un obișnuit al grupelor de juniori ale Naționalei României, Luca a fost convocat anul trecut și la reprezentativa U20 a țării noastre, jucând împotriva Italiei și Poloniei.

Îi dorim mult succes și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, a scris CFR Cluj astăzi pe contul său.

CFR Cluj, gata să dea o lovitură pe piaţa transferurilor! Yevgen Konoplyanka, aşteptat în Gruia

CFR Cluj e gata să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Yevgen Konoplyanka, jucător cu peste 80 de selecţii în naţionala Ucrainei, este aşteptat în Gruia.

CFR Cluj a efectuat opt transferuri în această perioadă de mercato. Otele, Mogoş, Căbuz, Ajeti, Boben, Avounou, Morgan şi Kresic s-au înţeles cu gruparea din Gruia.

Conform digisport.ro, CFR Cluj e gata să facă cel de-al nouălea transfer al verii. Yevgen Konoplyanka este foarte aproape să semneze cu gruparea din Gruia, negocierile fiind la un pas de finalizare.

Konoplyanka este liber de contract, după ce s-a despărţit în această vară de Cracovia. Mijlocaşul de 33 de ani este un jucător cu experienţă, având 87 de selecţii în naţionala Ucrainei, şi 21 de goluri marcate. De asemenea, acesta a fost şi căpitanul naţionalei sale, în cinci partide.

De-a lungul carierei sale, Konoplyanka a evoluat la Dnipro, Sevilla, Schalke, Şahtior şi Cracovia, iar în prezent are o cotă de piaţă de 500.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și