Închide meniul

Programul etapei a 9-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul Farul – FCSB

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 18:43

Reclamă
Programul etapei a 9-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul Farul – FCSB

Programul etapei a 9-a din Liga 1

FCSB şi Farul, duelându-se într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Programul etapei a 9-a din Liga 1 a fost anunţat de către Liga Profesionistă de Fotbal. Iată când se joacă derby-ul Farul – FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În etapa a 9-a se joacă, în afară de Farul – FCSB, Dinamo București – FCU Craiova 1948 sau Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Programul etapei a 9-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul Farul – FCSB

Iată programul etapei a 9-a din Liga 1, potrivit lpf.ro:

Vineri, 15 septembrie

Ora 18.30 UTA Arad – Universitatea Cluj

Reclamă

Ora 21.30 Dinamo București – FCU Craiova 1948

Sâmbătă, 16 septembrie

Ora 21.30 Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Reclamă 4 / 0/3

Duminică, 17 septembrie

Ora 17.00 FC Hermannstadt – FC Voluntari

Ora 19.15 Oțelul Galați – FC Rapid 1923

Ora 21.45 Farul Constanța – FCSB

Luni, 18 septembrie

Ora 18.30 Politehnica Iași – FC Botoșani

Ora 21.30 CFR 1907 Cluj – Petrolul Ploiești

Reclamă

FCSB, lider în Liga 1! Echipa antrenată de Elias Charalambous are 18 puncte din 7 partide

FCSB e lider în Liga 1. Echipa antrenată de cipriotul Elias Charalambous are 18 puncte obţinute din 7 partide disputate. FCSB a câştigat toate partidele, cu excepţia meciului cu UTA, disputat la Arad şi pierdut de „roş-albaştri” cu 2-1.

În ultima etapă, FCSB a învins-o fără drept de apel pe Universitatea Craiova, cu 3-0. Pe locul 2 se află CFR Cluj, care are 16 puncte, după 7 etape disputate.

Podiumul este completat de Rapid, care are 14 puncte, dar din 8 partide jucate. Rapid a învins-o şi ea la scor, în ultima etapă, pe Dinamo, cu 4-0.

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB: „Am luat 2 jucători!” Suma uriaşă pe care e dispus să o plătească pe Ştefănescu

Gigi Becali a anunţat două transferuri la FCSB. Omul de afaceri a spus că s-au rezolvat transferurile lui Dan Spătaru şi Cristi Ganea. Becali a spus că acestea vor fi ultimele două mutări din această vară.

Gigi Becali a mai spus că este dispus să dea un milion şi jumătate de euro pentru Mariu Ştefănescu în iarnă. Totul va depinde şi de prestaţiile jucătorului.

Am luat doi jucători. Am luat pe Dan Spătaru şi pe Cristi Ganea. Ce nevoie să mai am eu? Aduceţi-ne echipe să jucăm. Sau dacă vreţi spectacol, aduceţi echipe şi cu arbitri, să joace în 13. Şi cu ăia de la VAR să fie 14. Poate că o să vină şi Ştefănescu, cine ştie, dar în iarnă. Să vedem în iarnă. Dacă demosntrează că merită banii, dau un milion jumate pe el”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Cine sunt Cristi Ganea şi Dan Spătaru

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro.

La echipa naţională, Cristi Ganea a bifat opt meciuri, în perioada 2017 – 2021. Acesta a fost debutat în de Cristoph Daum, într-un meci amical cu Chile.

De cealaltă parte,  Dan Spătaru (18 ani) a jucat în Liga 2 anul trecut pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive. Gigi Becali a plătit 30.000 de mii de euro pentru împrumutul mijlocaşul şi are o opţiune de cumpărare de 120.000 de euro, scrie gsp.ro.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și