Închide meniul

Promisiunea pe care Denis Alibec i-a făcut-o lui Gică Hagi: „Sunt un om care se ține de cuvânt!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2022, 16:46

Promisiunea pe care Denis Alibec i-a făcut-o lui Gică Hagi: „Sunt un om care se ține de cuvânt!

Ce promisiune i-a făcut Denis Alibec lui Gică Hagi

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Profimedia

Denis Alibec a dezvăluit ce promisiune i-a făcut lui Gică Hagi înainte de debutul acestei stagiuni. Atacantul i-a spus „Regelui”, în momentul când și-a reziliat contractul cu Kayserispor, că va juca în România doar la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec are un sezon de vis la Farul, cu șase goluri și două assist-uri în 12 meciuri, reușind să-i ducă pe „marinari” pe primul loc în Liga 1.

Ce promisiune i-a făcut Denis Alibec lui Gică Hagi

„Am vorbit cu domnul Hagi, i-am zis că dacă mă voi întoarce în România voi juca la Farul, iar eu sunt un om care se ține de cuvânt! Mă bucur că are încredere în mine. Și eu am în dânsul și în echipă. Ne vom bate acolo sus, campionatul acesta.

Domnul Hagi m-a pus un pic pe gânduri pentru că în ultima perioadă am fost într-o formă mult mai slabă. Îmi doresc să rămân așa. Mi-am schimbat, un pic, mentalitatea”, a spus Denis Alibec, într-o conferință de presă.

Denis Alibec a fost vândut de Astra în 2020 la Kayserispor, dar nu s-a impus în Turcia, fiind împrumutat în două rânduri, la CFR Cluj și Atromitos. Atacantul de 31 de și-a reziliat contractul cu tucii în iulie 2022.

Reclamă

850.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com.

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa.

Reclamă 4 / 0/3

Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi Denis Alibec au colaborat la câştigarea titlului cu Astra, în 2016. 16 goluri a înscris Alibec în cele 26 de meciuri jucate în acel sezon.

Gică Popescu, uluit după ce Gică Hagi l-a revitalizat pe Denis Alibec

„E a doua oară când Alibec descalecă la Farul şi are evoluţii extraordinare. Nu ţine oare de antrenor? Nu ţine de capacitatea antrenorului de a motiva jucătorii? Pentru că întotdeauna când a venit la noi, a jucat bine.

Şi nu doar că joacă şi marchează…eu nu l-am văzut pe Alibec alergând atât de mult cum aleargă la noi niciodată! Nici la CFR, unde Dan Petrescu e superpretențiios când e vorba de efortul fizic, nu l-am văzut nici la echipa naţională să facă asta. La noi, aleargă la fel de mult ca un mijlocaş.

Asta vine din poftă, vine din motivaţie. De ce oare în altă parte nu a avut motivaţie? Că nu joacă pe un stadion de 20.000 de spectatori, sperăm să îl avem în curând la Constanţa, dar deocamdată nu îl avem.

Tot timpul vorbim de jucători pe care toată lumea îi dă expiraţi, vin la noi, «explodează», vin la noi, înfloresc. Păi, e mâna antrenorului, vă spun eu”, a spus Gică Popescu, conform orangesport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și