Închide meniul

„Râde şi staff-ul de mine!” Gigi Becali nu a mai ţinut cont de Pintilii şi Charalambous şi a impus un jucător în primul 11

Publicat: 15 septembrie 2024, 19:50

Reclamă
„Râde şi staff-ul de mine! Gigi Becali nu a mai ţinut cont de Pintilii şi Charalambous şi a impus un jucător în primul 11

Gigi Becali nu a mai ţinut cont de Pintilii şi Charalambous şi a impus un jucător în primul 11

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali nu a mai ţinut cont de Pintilii şi Charalambous şi a impus un jucător în primul 11. Becali anunţase la începutul lunii că se gândeşte să îl titularizeze pe Ionuţ Panţîru, iar Risto Radunovic să fie rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spunea că staff-ul echipei a avut reţinuri când a auzit ideea lui Becali. Patronul FCSB spunea, în timp ce râdea, că o să asculte de staff în privinţa postului de funaş stânga.

Gigi Becali nu a mai ţinut cont de Pintilii şi Charalambous şi a impus un jucător în primul 11

„E întrebare, cine să joace între Risto și Panțîru. Eu vă spun sincer, voi râdeți, râde și staff-ul meu de mine, dar eu mizez mai mult pe Panțîru. Eu am spus. Fac ca staff-ul„, spunea Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB (4-2-3-1): Târnovanu – Pantea, M. Popescu, Dawa, Panțîru – Alhassan, Șut – Baeten, Olaru (cpt.), Miculescu – Fl. Tănase

Rezerve: A. Vlad – Crețu, Oct. Popescu, Ștefănescu, D. Popa, Băluță, Musi, Ngezana, Radunovic, Luis Phelipe

Reclamă
Reclamă

Elias Charalambous, despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Asta e realitatea”

Elias Charalambous a vorbit despre priorităţile FCSB-ului înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Campioana României merge în Gruia duminică seară, pentru capul de afiş al etapei a 9-a din Liga 1.

Înaintea meciului de la Cluj, Elias Charalambous a declarat că încă nu se gândeşte la meciurile din Europa League şi că prioritar este meciul contra echipei lui Dan Petrescu:

„Cred că sunt multe alte echipe, plus CFR, care se vor lupta la titlu. E prea devreme. Mai sunt multe meciuri. Sunt sigur că multe echipe se vor bate la titlu anul acesta. Meciul trecut aveam nevoie de cele trei puncte, să reîncepem să câştigăm în campionat. Campionatul este un maraton, nu e un sprint. Europa e un sprint. Mai e mult, avem nevoie de puncte. Titlul este obiectivul nostru şi anul acesta. Vom da totul pentru cele trei puncte.

Reclamă

Echipele mari nu depind de unul sau doi jucători. Este o echipă care luptă în fiecare an pentru campionat. Cu siguranţă au şi alţi jucători care să îi înlocuiască pe cei care au plecat. Asta nu înseamnă nimic. Au în continuare o echipă bună, dar cel mai important este cum jucăm noi.

Trebuie să ne adaptăm şi să găsim o modalitate de a gestiona lucrurile, de a juca la 3-4 zile. Din punctul meu de vedere, e ceva ce îmi place mult. Şi jucătorilor la fel, să joace fotbal. Noi trebuie să gestionăm lucrurile cum trebuie.

Prioritatea e să câştigăm cu CFR Cluj. Prioritatea e mereu meciul următor. Nu ne gândim prea departe, nu avem motive. Cel mai important e meciul cu CFR Cluj şi după o luăm pas cu pas. Aşa văd eu lucrurile şi asta e realitatea”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FCSB.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:57

CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia

22:30

LIVE VIDEOBraga – Guimaraes este ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Farense a fost 2-1. Victorie la limită pentru dragoni

22:24

Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauza meciului CFR Cluj – FCSB! Jucătorii „sacrificaţi” de patronul roş-albaştrilor

22:05

VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului

21:56

Răzvan Marin, aproape de golul etapei în Serie A! Mijlocaşul român a zguduit transversala în Cagliari – Napoli. Ce notă a primit

21:49

Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în CFR Cluj – FCSB! Gestul incredibil făcut după ambele goluri

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și