Închide meniul

Radu Boboc şi-a găsit echipă, la patru luni după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB. A semnat cu FC Voluntari

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 16:47

Reclamă
Radu Boboc şi-a găsit echipă, la patru luni după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB. A semnat cu FC Voluntari

Radu Boboc şi-a găsit echipă. A semnat cu FC Voluntari

Radu Boboc, noul jucător al ilfovenilor / Facebook FC Voluntari

Radu Boboc şi-a găsit echipă şi revine în Liga 1. Fundaşul dreapta în vârstă de 24 de ani, dat afară de Gigi Becali în iarnă de la FCSB, a semnat cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna august a anului trecut, Radu Boboc era cumpărat de Gigi Becali cu 200.000 de euro de la Gică Hagi. A jucat numai 10 meciuri în tricoul roş-albastru, până să fie pus pe liber. În cele din urmă, e gata să revină pe teren. A parafat o înţelegere valabilă până în 2026 cu FC Voluntari.

Radu Boboc şi-a găsit echipă. A semnat cu FC Voluntari

FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 3 ani, cu jucătorul Radu Boboc.

Radu Boboc este un fundaș dreapta, în vârstă de 24 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera Viitorul Constanța, Farul Constanța și FCSB.

În cele 118 prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc, Radu a reușit să marcheze de 3 ori și să ofere 9 pase decisive.

Reclamă

Noul nostru jucător a participat la ultimele 2 Campionate Europene U21 ( Italia 2019 și Ungaria&Slovenia 2021) cât și la Jocurile Olimpice – Beijing 2022. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari!„, se arată în comunicatul clubului.

Cu 13 apariţii în tricoul naţionalei României U21, Radu Boboc are o cotă de piaţă de 800.000 de euro.

FC Voluntari îşi creionează deja lotul pentru sezonul viitor. L-a convins şi pe Adam Nemec să îşi prelungească contractul cu încă un an. Slovacul are 17 goluri şi 4 pase decisive în cele 71 de meciuri jucate în tricoul ilfovenilor. Şi fostul portar de la Real Madrid, Jesus Fernandez, va juca în sezonul viitor pentru FC Voluntari. În actualul sezon a bifat 5 apariţii pentru echipa care a rămas fără antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu a plecat de la club, iar conducătorii clubului au trei variante de antrenori. Ilie Poenaru, Nicolae Dică şi Dinu Todoran sunt în discuţii pentru a veni pe banca Voluntariului.

Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi

Liviu Ciobotariu semnează cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Fostul antrenor al lui FC Voluntari îl va înlocui pe Cristiano Bergodi la echipa covăsneană.

Ciobotariu semnează cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Fostul antrenor al lui FC Voluntari îl va înlocui pe Cristiano Bergodi la echipa covăsneană.

Sursa citată notează că Liviu Ciobotariu va veni la Sepsi alături de islandezul Runar Mar Sigurjonsson (32 de ani). Sigurjonsson a jucat în trecut la CFR Cluj, acolo unde avea cel mai mare salariu din Liga 1, de 38.000 de euro pe lună.

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Sepsi, el luându-şi rămas-bun de la echipă şi de la jucătorii pe care i-a antrenat după meciul câştigat cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1 a fost ultimul meci al lui Cristiano Bergodi la Sepsi. Partida a consfinţit ratarea participării în Conference League de către echipa antrenată de Eugen Neagoe.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și