Închide meniul

Radu Petrescu, delegat la Universitatea Craiova – FCSB! Ce putea să spună Mihai Stoica despre el

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 17:49

Radu Petrescu, delegat la Universitatea Craiova – FCSB! Ce putea să spună Mihai Stoica despre el

Radu Petrescu, „răsplătit” de UEFA după gafa de la FC Voluntari - FCSB

Radu Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

  • Radu Petrescu, delegat la Universitatea Craiova – FCSB
  • Ce putea să spună Mihai Stoica despre el

Radu Petrescu a fost delegat la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Arbitrul de 39 de ani este în dizgrația lui Mihai Stoica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul Radu Petrescu va conduce la centru meciul Universitatea Craiova – FCSB, programat, duminică, de la ora 21.30, în etapa a 11-a din Liga 1.

Radu Petrescu, delegat la Universitatea Craiova – FCSB

El va fi ajutat de Sebastian Gheorghe şi Mircea Orbuleţ, scrie news.ro. 

Reclamă

Rezervă va fi Cătălin Popa, iar în camera VAR se vor afla Andrei Chivulete şi Romică Bîrdeş. Observatori vor fi Liviu Ciubotariu şi Iuliuss Nemţeanu.

În acest sezon, Radu Petrescu nu a arbitrat-o pe FCSB într-un meci, dar a fost la centru la remiza Universității Craiova cu Sepsi, 2-2, în prima etapă din Liga 1. Atunci, l-a eliminat pe Mateiu după verificarea VAR.

Reclamă

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Radu Petrescu

Mihai Stoica nu este fanul lui Radu Petrescu. În sezonul trecut, managerul general de la FCSB l-a criticat dur pe arbitrul de 39 de ani, după un Chindia – CFR Cluj 0-1, disputat în decembrie 2021.

Atunci, Billel Omrani a înscris golul victoriei la capătul unei faze în care mingea a atins mâna lui Valentin Costache. Radu Petrescu a validat reuşita campioanei.

Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Reclamă 4 / 0/3

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna. Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe„, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Adrian Porumboiu: „Între Radu Petrescu și CFR Cluj există un trecut bine definit!”

Și Adrian Porumboiu l-a criticat pe Radu Petrescu, susținând că o favorizează pe CFR Cluj.

„A fost acea orchestră care a fost dirijată de actualul președinte al clubului și lucrurile sunt foarte simple. Vorbim de Radu Petrescu și CFR Cluj și există un trecut bine definit. Eu am spus și chiar le-am recomandat multora care bagă la pariuri ce să pună la un meci al lui CFR. CFR avea orchestra ei, cu arbitrii care știau ce să facă în așa fel în cât să câștige puncte, să câștige campionate și nu e nimic nou. Sunt faze clare.

Câte meciuri au fost și câte campionate, câte avantaje au avut. Și acei arbitri care îi avantajau arbitrează în continuare și îi arbitrează în continuare. Aveți vreun dubiu că nu am dreptate? Urmăriți meciurile și veți vedea că am dreptate 100%„, a declarat Adrian Porumboiu la PROX.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu