Închide meniul

Verdictul specialistului după ce Nana Antwi a fost eliminat după numai 18 minute în meciul cu Botoşani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2024, 21:07

Reclamă

Verdictul specialistului după ce Nana Antwi a fost eliminat după numai 18 minute în meciul cu Botoşani. Marius Avram e de părere că arbitrul Cătălin Buși a luat decizia corectă după ce a consultat arbitrajul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Cătălin Buşi i-a acordat cartonaşul galben lui Nan Antwi. Acesta a fost chemat de Cristina Mariana Trandafir pentru a revedea faza în faţa monitorului.

Verdictul specialistului după ce Nana Antwi a fost eliminat după numai 18 minute în meciul cu Botoşani

După ce a revăzut faza, Cătălin Buşi a decis să îl elimine pe fundaşul ghanez al celor de la FCSB. Marius Avram a spus că aceasta era decizia corectă.

„Era în poziţie iminentă de a înscrie, perpendicular pe poartă. A făcut foarte bine Cristina Trandafir din camera VAR să îl cheme pe Cătălin să revadă faza şi să ia decizia corectă! Aceea de a-l elimina„, a spus Marius Avram la digisport.ro.

„Pentru mine e de roşu. Da, e roşu! E o decizie corectă”, a declarat comentatorul digisport.ro al partidei, Ionuţ Angheluţă.

Reclamă

În momentul în care a părăsit terenul, Antwi şi-a ridicat tricoul şi a început să plângă. Fundaşul ghanez s-a prăbuşit emoţional după ce şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de FCSB în această iarnă pentru 100.000 de euro, în condiţiile în care se afla în ultimele 6 luni de contract la formaţia din Armenia. Alexandru Pantea, celălalt fundaş dreapta al roş-albaştrilor, tocmai a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de teren aproximativ 6 luni.

Gigi Becali, reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB

Gigi Becali a avut o reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB. Fundaşul dreapta ghanez, în vârstă de 23 de ani, a jucat o repriză împotriva lui U Cluj, în etapa a 26-a a Ligii 1. Nu a reuşit să îşi ajute noua echipă să câştige în deplasarea de pe Cluj Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Antwi a intrat după pauză în locul lui Vali Creţu. Jucătorul despre care patronul spunea că este „Rachetă” a primit cea mai mică notă pe sofascore.ro. I-a fost acordat 6.5, notă care a mai fost primită şi de Creţu. Adrian Şut (7.9) şi Ştefan Târnovanu (7.8) au fost remarcaţii roş-albaştrilor.

(n.r. despre Nana Antwi) Nu am avut timp să-l văd. Nu că a jucat prea puțin, mingea a trecut prea puțin pe la el pe acolo.

Olaru, nici el nu a fost în apele lui, a fost răcit. Lui Octavian Popescu azi i-au dat medicamente. Bine că au avut medicamente la ei.

Șut prima repriză (n.r. i-a plăcut), a doua repriză a greșit mingi. Și Ovidiu Popescu mi-a plăcut cu Ngezana. O să iau vârf, dar nu mai e mult și aruncăm artificiile”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și