Închide meniul

Rangelo Janga, gol fabulos în meciul de „foc” Sepsi – CFR Cluj!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 21:24

Rangelo Janga, gol fabulos în meciul de foc” Sepsi – CFR Cluj!

Rangelo Janga, gol fabulos în meciul de „foc” Sepsi - CFR Cluj

Sepsi - CFR Cluj / orangesport.ro.

Rangelo Janga a marcat un gol fabulos în meciul de „foc” Sepsi – CFR Cluj, care contează pentru etapa a 29-a din Liga 1! Înaintea acestui meci, campioana României se afla pe locul 2 din Liga 1, cu 59 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangelo Janga a fost transferat de CFR Cluj, în vara anului trecut, de la Apollon Limassol.

Rangelo Janga, gol fabulos în meciul de „foc” Sepsi – CFR Cluj

În minutul 36 al partidei de la Sfântu Gheorghe, la scorul de 1-1, Claudiu Petrila i-a pasat perfect, în careu, lui Rongelo Janga, care a reușit să preia mingea, deși era presat de un adversar, și să-l execute pe portarul Roland Niczuly.

În cazul în care Sepsi se va impune în meciul de astăzi, formația covăsneană se va califica, matematic, în play-off.

Marcel Pușcaș, suspiciuni de „blat” înainte de Sepsi – CFR Cluj

Astăzi, Marcel Pușcaș a anunțat că va merge personal să asiste la partida dintre Sepsi și CFR Cluj. Președintele de la FC U Craiova a dezvăluit că are suspiciuni cu privire la corectitudinea cu care se va desfășura partida de pe terenul covăsnenilor.

Reclamă

Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”, se arată în mesajul transmis de Marcel Pușcaș, pe Facebook.

„Ne luptăm pentru câştigarea campionatului. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Sunt în luptă directă cu Sepsi. E treaba lor ce discută cei de la Craiova. Vom sesiza Comisia de Disciplină. Nu putem câştiga campionatul fără victorii. Ce e Marcel Puşcaş? În calitate de ce a declarat aşa ceva? Trebuie să răspundă pentru declaraţiile lui. Provine dintr-o perioadă în care existau asemenea practici. Dacă domnul Puşcaş crede că poate câştiga campionatul fără victorii, el ştie”, a spus Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și